Sparta voetbalshirts 17-18

Sparta Rotterdam

Sparta Rotterdam heeft afgelopen week in samenwerking met kledingsponsor Robey Sportswear de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 17/18 officieel bekend gemaakt. De club uit Rotterdam speelt ook komend seizoen zijn wedstrijden in de Nederlandse Eredivisie. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/5 (4 votes cast)

Sparta thuisshirt 2018

Sparta speelt zijn thuiswedstrijden komend seizoen in een klassiek gestreept voetbalshirt met de kleuren rood en wit. De bovenkant is afgewerkt met een witte polokraag met twee rode strepen. Ook de mouwen zijn gestreept. Op de borst vinden we links het klassieke Sparta logo en op de andere kant de naam van kledingsponsor Robey. Op het midden van het shirt is een groot wit vlak opengelaten waarop de naam van de nieuwe shirtsponsor Centric te zien is. Dit bedrijf heeft een nieuwe tweejarige overeenkomst gesloten met Sparta. Dit nieuwe Sparta thuisshirt 2018 is vanaf nu al te bestellen via de Sparta fanshop of mogelijk hier online.

Foto’s: Robey Sportswear

Sparta Rotterdam thuisshirt 17-18

Sparta uitshirt 2018

Het nieuwe Sparta uitshirt 2018 heeft officieel de kleur Navy gekregen. Deze kleur kent enige inspiratie van de havenstad en het water van Rotterdam. Ook dit nieuwe voetbalshirt is voorzien van een klassieke polokraag in de kleur wit en heeft ook twee rode strepen en afsluitbare knopen. De naam van Centric en Robey staan nu met witte letters op het shirt. De mouwen hebben een wit randje. Vanwege het 130-jarig bestaan van Sparta Rotterdam zit er in de nek een embleem in de kleuren van de stad Rotterdam.

Sparta uitshirt 2018

Sparta voetbalshirts 17-18, 3.8 out of 5 based on 4 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*