NEC Nijmegen voetbalshirts 2017-2018

NEC voetbalshirts Legea

Afgelopen seizoen wist NEC Nijmegen zich helaas niet te handhaven in de Eredivisie. Met een nieuw gezicht moet de club komend seizoen weer de sprong maken naar het hoogste niveau. Naast aanpassingen in de staf en spelersgroep heeft NEC ook een nieuwe kledingsponsor gevonden in de vorm van Legea. Dit Italiaanse merk voorziet wereldwijd meer dan 100 clubs van kleding en lost hiermee het merk Patrick af. In Nederland is het bekend als sponsor van NAC Breda. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/5 (2 votes cast)

NEC thuisshirt 2018

Een van de belangrijke eisen voor de nieuwe overeenkomst was dat Legea ook in staat is om het klassieke NEC “Balkenshirt” te maken.  En dat is gelukt. Komend seizoen speelt NEC weer in dit bekende ontwerp. Een rode basis met zwarte polokraag en afgewerkt met knopen. Over de buik gaat de bekende groene balk met zwarte randen. Hierop is de naam van kledingsponsor Energieflex te zien. Op de borst staat links het klassieke NEC Nijmegen logo en op de andere kant in het wit de naam van Legea. Subsponsor Personato en Hofmans zie je op de mouwen. Dit nieuwe NEC shirt 2018 zal na lancering hier in de online fanshop te koop zijn.

NEC thuisshirt 2018

NEC Nijmegen shirt 2018

NEC uitshirt 2018

Het nieuwe NEC uitshirt 2018 is komend seizoen paars en heeft een opstaande kraag met twee knopen. Dit ontwerp komt uit de standaard collectie van Legea maar is uiteraard op kleine plekken aangepast. In de stof zijn brede verticale banen verwerkt en over het gehele shirt gaan schuine strepen. De mouwen zijn voorzien van een rode rand. De sponsors zijn met witte letters gedrukt. Bestel dit NEC uitshirt hier online.

NEC uitshirt 2018

 

NEC Nijmegen voetbalshirts 2017-2018, 2.0 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*