AC Milan uitshirt 2018

AC Milan 17/18 away kit

Dit zijn exclusief de eerste foto's van het nieuwe AC Milan uitshirt 2018. Eerdere concept foto's lieten een duidelijk patroon zien op de voorkant van het shirt maar op deze foto's zien we die nauwelijks terug. Dat wil niet zeggen dat ze er niet zijn maar mogelijk zitten ze meer in de stof verwerkt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (6 votes cast)

AC Milan uitshirt 2018

Dit nieuwe AC Milan shirt heeft een witte basis en is afgewerkt met een ronde hals. Deze hals heeft de kleuren rood en zwart. Op de voorkant staat met rode letters de naam van shirtsponsor Fly Emirates gedrukt. Het klassieke AC Milan logo met de ster zien we links op de borst en op de andere kant een rood Adidas logo. De bekende Adidas strepen zijn ook nu weer te zien op de zijkanten van het shirt en hebben de kleuren rood, zwart, rood.

AC Milan uitshirt 2018

AC Milan 17/18 away kit

De achterkant van dit nieuwe uitshirt is ook volledig wit. In de nek zien we een klein Italiaans vlaggetje. Dit voetbalshirt zal gedragen worden in combinatie met een witte broek met dezelfde Adidas strepen op de zijkant. Je koopt de nieuwste voetbalshirts uit de Serie A na lancering hier online.

AC Milan 17-18 home kit

Maglia AC Milan 2018 gara away

AC Milan uitshirt 2018, 3.5 out of 5 based on 6 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*