PSV Shirt

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)

Enige tijd geleden heeft PSV zijn nieuwe thuisshirt 18/19 al bekend gemaakt. De landskampioen speelt komend seizoen opnieuw in de herkenbare PSV kleuren rood en wit. De trotse fan van PSV wil elk jaar de club aanmoedigen in het mooie rood en wit.

PSV shirt 2018-2019

Terwijl de voorbereiding op het nieuwe seizoen al is gestart is de transferperiode nog lang niet gesloten. Het is dus de vraag of PSV ook komend seizoen kan beschikken over sterren als Lozano en Bergwijn. Inmiddels is al wel duidelijk dat Luuk de Jong ook komend seizoen te zien is in dit PSV thuis shirt van 2018. Ook doelman Jeroen Zoet plakt er een jaartje aan. Dit PSV thuisshirt 2018 heeft brede rode en witte banen. De bovenkant is afgewerkt met een ronde hals met rode rand op de voorkant. De mouwen zijn volledig rood en hebben alleen een witte rand met daarop het Umbro logo. Hoofdsponsor Energie direct staat dit jaar voor het laatst op de voorkant van het shirt en zal komend seizoen naar de rug verplaatsen. Op de borst zien we het klassieke PSV en Umbro logo.

PSV shirt 2018

PSV thuisshirt 2018-2019

Over de schouders zien we een witte streep gaan. De nek is afgewerkt met een zwarte rand. Op de linkermouw zien we de Philips badge. Op de achterkant van dit shirt is met uitzondering van de schouders en onderste rand volledig rood. Je koopt dit nieuwe PSV tenue online voor scherpe tarieven.

PSV shirt 2019

psv shirt 18-19

Met nog twee wedstrijden voor de boeg presenteert de kersverse landskampioen vandaag het nieuwe PSV uitshirt 18/19 van het merk Umbro. De club uit Eindhoven is met kledingsponsor Umbro in gesprek om de samenwerking tussentijds te verlengen.

PSV uitshirt 18/19

Het nieuwe PSV uitshirt 18/19 is een knipoog naar het uitshirt van eind jaren tachtig. Dit nieuwe PSV shirt heeft een witte basis en is afgewerkt met lichtblauwe accenten. De voorkant van het shirt is voorzien van een grafische print. De bovenkant heeft een blauwe V-hals. Op de witte mouwen zien we de Eredivisie badge. De mouwen zijn aan de onderkant afgewerkt met een blauwe rand met daarop het Umbro logo. Shirtsponsor Energiedirect.nl staat met blauwe letters op de buik. Het PSV logo op de borst heeft zijn originele kleuren rood wit en zwart. De twee gouden sterren maken dit compleet. De achterkant is volledig wit. De naam en rugnummers zijn lichtblauw gedrukt en hebben grijze accenten. In de nek van het shirt staat de datum 25-05-1988, een verwijzing naar de EC I finale die de club toen won.

Foto’s: PSV

Psv uitshirt 18-19

Psv uit shirt psv uitshirt psv shirt 2018-2019 psv uitshirts

 

PSV uitshirt 2019

PSV uitshirt 18/19

psv uitshirt 18-19

PSV Europa Shirt

PSV mag zich binnenkort opmaken voor de eerste Europese wedstrijden van dit seizoen. De club uit Eindhoven speelt een belangrijke thuis en uitwedstrijd om zich te kwalificeren voor de Champions League. Mocht dit niet lukken dan speelt PSV zeker de Europa League. De uitwedstrijden zal PSV spelen in dit nieuwe Europese uitshirt 18/19.

PSV Europees uitshirt 2018

Dit 3e PSV shirt 2018 is donkerblauw en heeft een iets lichtere kleur blauw op de schouders en mouwen. De v-hals is aan de voorkant afgewerkt met een rood met witte rand. Deze PSV kleuren zien we ook terug op de onderkant van de mouwen waar de Umbro Diamonds te zien zijn. Het logo van deze kledingsponsor zien we ook rechts op de borst. Het bekende PSV logo met de twee sterren zien we links op de borst.

psv uitshirt 2018

psv uitshirt 2018

PSV uitshirt 2018

Op de linkermouw zien we opnieuw de Philips badge. In de nek van het shirt staat in het klein de naam PSV. De achterkant is verder volledig donkerblauw. Wil jij dit nieuwe Europese PSV shirt 2018 kopen? Bekijk dan hier alle beschikbare PSV voetbalshirts.

psv europees uitshirt 2019

psv europees uitshirt 2019

psv 3rd kit 18-19

psv 3rd kit 18-19

 

PSV Shirt, 5.0 out of 5 based on 3 ratings