Puma One – Puma Black

Puma One 17.1

Vandaag is het Puma dag bij Voetbalshirtjes.com. Wij geven jullie vandaag namelijk een exclusief kijkje op de nieuwe Puma One voetbalschoenen 2017. Deze nieuwe voetbalschoenen zal het merk in de zomer officieel bekend maken. De eerste uitvoering krijgt de kleur Puma White. De tweede krijgt de kleur Puma Black waar wij jullie nu de eerste foto's van laten zien.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

Puma One

Deze zwarte uitvoering werden onlangs in een neutrale uitvoering al getest door Atletico Madrid speler Antione Griezmann. Deze zwarte uitvoering zal Puma eind september 2017 bekend maken. Deze Puma One heeft natuurlijk wel iets weg van de huidige evoTOUCH. Het zwarte frame met grijze noppen vormen de basis voor deze nieuwe voetbalschoenen. Het bovenstuk is gemaakt van premium leer en rond de enkels en onder de veters afgewerkt met een Puma evoKNIT sok.

puma one black

One 17.1

Op de sok zien we aan de voorkant het Puma logo met de naam One. De schoen is afgewerkt met zwarte veters. Op de buitenkant van de voet staat met kleine letters de naam Puma One gedrukt. De Puma streep loopt vanaf de hak door tot halverwege de voet. Op de binnenkant van de schoen staat een groot wit Puma logo in het materiaal gedrukt. Ook zien we het leer teken. Nu is ook het geruite patroon op de achterste helft van de schoen goed te zien.

puma one 17 black

Puma One Black

Op de hak van deze nieuwe Puma voetbalschoenen 2017 staat ook nog een klein Puma logo. De binnenkant van de evoKNIT sok is wit. Op de zwarte inlegzool is de naam Puma One goed te lezen. Bestel deze nieuwe voetbalschoenen als eerste hier online.

puma one 17 zwart

puma one 17.1 black

Puma One - Puma Black, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*