Puma One 17.1

Puma One voetbalschoenen

1 april 2017: Nadat we jullie begin maart al een paar foto's konden laten zien, kunnen wij jullie vandaag exclusief bevestigen dat Puma eind juni de eerste Puma One 17 voetbalschoenen op de markt zal brengen. Het merk begint met een witte uitvoering waarvan wij jullie vandaag een aantal exclusieve nieuwe foto's laten zien. Begin oktober zal het merk vervolgens met een zwarte uitvoering komen en net voor de feestdagen volgt een lichtblauwe uitvoering. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

7 maart 2017: Vandaag kunnen we jullie de eerste foto’s laten zien van de nieuwe Puma voetbalschoenen 2017. Deze Puma One 17.1 FG verwachten wij halverwege dit jaar hier online te koop. Naast deze Puma One zal er ook een Puma One Lux en Chrome op de markt komen.

Puma One 17.1

 

 

Met deze nieuwe voetbalschoenen bestaat de kans dat het merk afscheid gaat nemen van een aantal types als de evoSPEED en evoTOUCH maar dit is nog niet zeker. De eerste uitvoering die we jullie tonen heeft van Puma de kleuren Puma White, Puma Black en Fiery Coral gekregen. Deze nieuwe Puma One voetbalschoenen zijn gemaakt van een super dun en zacht premium leer en zijn voorzien een evoKNIT sok. Het frame heeft de Fiery Coral kleur en is voorzien van twaalf donkere noppen. De zijkanten en bovenkant zijn voornamelijk wit. Op de buitenkant van de voet is de zwarte Puma streep te zien. Net onder de sok is in het leer de naam Puma One verwerkt. Opvallend is dat de letter N is omgedraaid naar een soort Russische variant “?”. De naam One en het Puma logo staan ook op de voorkant van de zwarte evoKNIT sok.

puma one 17.1 fg

Puma One voetbalschoenen

Het achterste gedeelte van de schoen heeft een ruitjesmotief in het materiaal verwerkt. De veters zijn wit en gaan over de zwarte ondergrond van de sok. De binnenkant van de voet heeft een groot Puma logo. Op de hak van de schoen is goed te zien dat de Puma streep hier helemaal doorloopt. Ook zien we de bovenaan een roze/rood Puma logo staan. Deze nieuwe Puma One voetbalschoenen bestel je vanaf begin juli als eerste hier.

 

puma one

puma one 17

puma one 17 fg

 

Puma One 17.1

Puma One 17

Puma One 17.1, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*