Puma One 17.1 Atomic Blue

Puma One Atomic Blue

Na de introductie van de witte en zwarte Puma One voetbalschoenen is het nu de beurt aan de laatste kleurencombinatie voor dit jaar namelijk de Puma One 17.1 Atomic Blue voetbalschoenen. Deze opvallende schoenen zullen door het Duitse merk halverwege november 2017 officieel bekend gemaakt worden. De eerste witte uitvoering zal vanaf begin juli 2017 hier te bestellen zijn. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Puma One Atomic Blue

Deze Puma One Atomic Blue voetbalschoenen zijn wat ons betreft de mooiste van de drie die we tot nu toe gezien hebben. Dit nieuwe model zal mogelijk de huidige Puma evoSPEED en evoTouch gaan vervangen. De Puma One zal zeer waarschijnlijk gedragen gaan worden door sterspelers Griezmann en Verratti. Deze blauwe uitvoering heeft als basis een geel frame met blauwe noppen. De bovenkant is gemaakt van premium leer. Het voorste gedeelte van de schoen is vlak en het achterste gedeelte heeft een ruitjes motief in het materiaal verwerkt. De buitenkant van de voet heeft de bekende Puma streep. Deze begint al op de hak en loopt zo door richting het frame. Rond de enkel en onder de blauwe veters zit de evoKNIT sok met op de voorkant de naam One.

puma one atomic blue

Puma One Cleats

De binnenkant van de voet is voorzien van een groot wit Puma logo. De binnenkant van de evoKNIT sok is net als het frame geel. Op de hak zien we nog een klein wit Puma logo gedrukt. Ook de inlegzool heeft de opvallende gele kleur met daarop de naam Puma One gedrukt. Deze One 17.1 uitvoering krijgt van Puma een adviesprijs van €199,95. Het instapmodel, de One 17.4, zal in grote maten verkrijgbaar zijn voor ongeveer €50. Alle nieuwe Puma One voetbalschoenen bestel je na lancering direct hier online. Naast de bekende FG en AG zool zal dit model ook verkrijgbaar zijn in een indoor uitvoering. Mocht jij meer informatie hebben over deze Puma voetbalschoenen dan vernemen wij het graag.

puma one 17.1 atomic blue

puma one 17 atomic blue

puma one 17.1 fg atomic blue

Puma One 17.1 Atomic Blue, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*