Manchester City 17-18 Pre-match tops

MCFC training top

Update 6 april: Vandaag kunnen wij jullie exclusief de foto's laten zien van een tweede Manchester City 17-18 pre-match top. Ook dit shirt heeft een grafische print in de lichtblauwe kleuren van de club en is natuurlijk gemaakt en ontworpen door Nike.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (4 votes cast)

Manchester City 17-18 Pre-match shirt

Dit nieuwe pre-match shirt zal de club uit Manchester zeer waarschijnlijk gaan dragen tijdens de warming-up in aanloop naar de thuiswedstrijden. Dit shirt heeft voornamelijk de lichtblauwe kleur die je ook kent van het MCFC thuisshirt. De grafische print is te zien op de voor en achterkant en bestaat uit zeshoekige vlakken die af en toe vervagen. De bovenkant is afgewerkt met een ronde hals en een zwarte rand rond de nek. Over de schouders en mouwen gaat een brede witte baan. Op de borst staat links het klassieke Manchester City logo en op de andere kant de Nike Swoosh.

manchester city 2017-2018 pre match top

City 17/18 shirt

Meest opvallende op dit pre-match shirt is de grote naam “City” die je bovenaan ziet staan. Ook dit nieuwe MCFC shirt 2017 koop je na lancering hier online.

manchester city 17-18 kit pre match

Manchester City 17-18 Pre-match top

Dit pre-match shirt heeft een zwarte basis. De grafische print heeft natuurlijk de lichtblauwe Manchester City kleur. De ronde hals heeft een lichtblauw randje. Deze kleur zie je ook als brede streep over de schouders en mouwen. Op de borst staat het klassieke Manchester City logo en op de andere kant de Nike Swoosh. De achterkant van dit shirt is volledig zwart. Je koopt de nieuwste 2017/18 voetbalshirts na lancering hier online.

 

Manchester City 17-18 UCL Pre-match top

mcfc pre match top 2017-2018

 

Manchester City 17-18 Pre-match tops, 3.0 out of 5 based on 4 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*