AS Roma trainingsshirts 17-18

AS Roma voetbalshirts

Vandaag kunnen wij exclusief de eerste foto's vrijgeven van de nieuwe AS Roma 17/18 collectie. Wij tonen jullie namelijk exclusief een van de AS Roma trainingsshirts 2017/18 en een van de AS Roma 17/18 pre-match tops. Deze nieuwe AS Roma voetbalshirts zijn ook komend seizoen van het merk Nike.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.7/5 (3 votes cast)

AS Roma trainingsshirt 17/18

Het eerste AS Roma trainingsshirt 17/18 dat we jullie kunnen laten zien heeft een blauwe basis. De bovenkant is afgewerkt met een ronde hals. Rond de nek zit een dun rood randje. Deze rode kleur loopt ook vanaf de nek naar het einde van de mouwen. Dit keer is een zigzaggend patroon gebruikt. Wij verwachten dat de basis van dit shirt ook nog in een andere kleurencombinatie zal gaan komen. Op de borst zien we het vertrouwde AS Roma logo en op de andere kant een Nike Swoosh. De achterkant van dit trainingsshirt is volledig blauw.

as roma trainingsshirt 17-18

as roma trainingsshirt 2017-2018

AS Roma 17/18 pre-match top

Het tweede shirt dat we jullie vandaag laten zien is een van de AS Roma 17/18 pr-match shirts. Het ontwerp van dit shirt is gelijk aan het MCFC shirt dat we jullie onlangs al lieten zien. Het shirt heeft een rode basis en is over zowel de voorkant als achterkant voorzien van een grafische print met zeshoekige vormen. Deze vormen komen in het licht en donkere uitvoering terug. Ook dit shirt is afgewerkt met een ronde hals en een rode streep over de schouders, mouwen en nek. Door de rode basis vallen deze minder op. Op de voorkant staat opnieuw het AS Roma logo en een gele Nike Swoosh. Op de rug van het shirt staat met grote gele letters de naam Roma gedrukt. De nieuwe AS Roma voetbalshirts en trainingsshirts 2017/18 zijn na lancering hier te koop.

as roma 17-18 pre match top

as roma pre match top 17-18

 

AS Roma trainingsshirts 17-18, 3.7 out of 5 based on 3 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*