Puma evoPOWER Vigor 1 Graphic Fiery Coral

evopower Vigor Fiery Coral

Update 4 april 2017: Vandaag kunnen we jullie een aantal exclusieve nieuwe foto's laten zien van de nieuwe Puma evoPOWER Vigor 1 Graphic Fiery Coral voetbalschoenen 2017. Ook is nu bekend dat deze nieuwe voetbalschoenen vanaf begin juli 2017 te koop zullen zijn. Je kunt ze dan na lancering hier bestellen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

 

 

 

9 maart 2017: Sinds begin dit jaar is Puma gestart met de nieuwe Puma evoPOWER Vigor voetbalschoenen. We hebben ze onlangs al voorbij zien komen in een groene uitvoering en binnenkort volgt een oranje uitvoering waarvan we jullie eerder al de foto’s lieten zien. Vandaag geven we jullie alvast een kijkje op de uitvoering voor komende zomer.

Puma evoPOWER Vigor 1 Graphic Fiery Coral

Dit zijn namelijk de eerste foto’s van de nieuwe Puma evoPOWER Vigor 1 Graphic  in de kleuren Puma Black, Puma White en Fiery Coral. Deze Vigor 1 uitvoering krijgen een adviesprijs van €200 en zullen na lancering hier online te bestellen zijn. De Puma evoPOWER Vigor is een laag model met een rood frame. Vanaf het frame loopt de rode kleur langzaam over in het zwart. Op de zijkanten zit een honingraat print. Ook loopt er vanaf de veters vier zwarte strepen over de zijkanten. Deze strepen zorgen bij Puma op dit moment voor wat problemen aangezien Adidas ze voor de rechter heeft gesleept vanwege hun drie strepen. Een beetje ver gezocht aangezien er een grote Puma streep over de buitenkanten van de schoen gaat. Op de binnenkant van de voet zijn deze strepen minder lang en daardoor minder zichtbaar. De Puma streep is zilver van kleur. Op de bovenkant van de voet is de schoen afgewerkt met zwarte veters. Heb jij meer informatie over deze nieuwe voetbalschoenen ? Laat het ons dan weten via het contactformulier.

puma evopower vigor fiery coral

evopower vigor 1 graphic fiery coralevopower vigor graphicpuma evopower vigor 1 fiery coral

 

Puma evoPOWER Vigor 1 Graphic Puma Black Fiery Coral

Puma evoPOWER Vigor 1 GRAPHIC

Puma evoPOWER Vigor 1 Graphic Fiery Coral, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*