Lees dit artikel voor het kopen van voetbalshirtjes

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Voetbalshirts zijn tegenwoordig zo belangrijk. Steeds meer voetbalfans worden gedreven door passie om hun favoriete voetbalshirts te kopen. Aan de andere kant kopen zakenmensen in sport meer om aan deze voetbalfans te verkopen. Hoe dan ook, het is daarom belangrijk om de factoren te kennen waarmee je rekening moet houden voordat je voetbalshirts koopt. Natuurlijk zijn deze factoren anders dan de factoren die je moet overwegen bij het kiezen van een van de bookmakers voor voetbalweddenschappen, maar alsnog zijn ze gemakkelijk om te begrijpen en te gebruiken. Onderstaand geven we je hier meer informatie over! 

Let op het verschil in merken

Het vinden van het juiste shirt om te kopen zal veel gemakkelijker zijn als je je eenmaal identificeert met het merk dat het voetbalshirt maakt. Verschillende voetbalclubs hebben samenwerkingsovereenkomsten met specifieke shirtmerken. Daarom zou een clubshirt gemaakt door Nike bepaalde kenmerken bevatten die afwezig zijn in een PUMA-shirt, en vice versa. Sommige merken laten hun shirts strakker maken dan andere merken. Authentieke jerseys zijn gemaakt van duurzamer materiaal dan replica’s, dus daar moet je op letten. Er is altijd een significant verschil tussen authentiek en replica als je maar hard genoeg kijkt.

Maak vooraf een budget

Dit advies wordt meestal onderschat en over het hoofd gezien door liefhebbers van voetbalshirt, wat ook bij spelers van de Bet365 bookmaker het geval is. Het is echter absoluut noodzakelijk om vooruit te plannen en geld te sparen voor het voetbalshirt die je uiteindelijk koopt. Dit is vooral belangrijk wanneer je dure authentieke ontwerpen wilt kopen. Van voetbalclubs is bekend dat ze na de release een stijging van de vraag naar bepaalde jerseyontwerpen ervaren. Bijgevolg stijgen de kosten van de shirts op de open markt. Een pre-orderoptie kan je de moeite besparen, maar er kunnen ook beperkte slots beschikbaar zijn.

Neem krimpmaterialen serieus

Voetbalshirts van 100 procent katoen krimpen tot 10 procent na de eerste wasbeurt. Poly-katoen krimpt juist iets minder dan dat. En het is algemeen bekend dat replica-shirts minder snel zullen krimpen, in tegenstelling tot authentieke shirts. Replica-jerseys zijn sowieso geen taboe, en sommige zijn gemaakt volgens de bijna perfecte ontwerpen. Kies daarom voor het jerseymateriaal dat een toename of afname van je lichaamsgewicht per keer kan opvangen. Overweeg om op het internet nog meer te lezen om de basisregels en normen van voetbalshirts zodat je precies weet welke materialen het beste zijn bij het kopen van deze shirts.

Controleer van tevoren je borstmaten

Je moet beslist je borstomvang controleren voordat je koopt. Koop een meetlint of vraag een kleermaker om je op te meten. Deze statistiek helpt bij het bepalen van je shirtmaat. Voor de echt volumineuze lichaamstypes zal de perfecte pasvorm niet alleen de voetbalshirtmaat zijn die bij je armen past. Let bij het controleren van de borstomvang ook op de effecten van krimp, waar we het net al over hebben gehad. De magere lichaamsmaten of klanten die minder gefocust zijn op hoe het voetbalshirt past, kunnen eenvoudig bestellen op basis van beschikbare opties.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*