De voorspelbaarheid bij voetbal

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

De voorspelbaarheid bij voetbal

Het seizoen 2018/2019 is al even onderweg en er zijn een aantal voorspellingen gedaan voor het komende seizoen. Als je een weddenschap gaat afsluiten op voetbal, dan kan je gebruik maken van de voorspellingen voor het seizoen 2018/2019. Voetbal is redelijk te voorspellen en dit ga je zien met onze verwachtingen voor het nieuwe seizoen. De belangrijkste voorspellingen bij voetbal voor dit seizoen hebben we voor je op een rijtje gezet:

  • De kans dat Manchester City de Premier League opnieuw gaat winnen dit seizoen is 62%. Mocht Manchester City hierin slagen, dan is het de eerste club in 10 jaar tijd die twee keer achter elkaar de titel pakt.
  • Harry Kane pakt dit seizoen zeer waarschijnlijk de gouden schoen. Hij zal Mo Salah verslaan met het aantal doelpunten in de Premier League.
  • We verwachten dat Juventus opnieuw hun record gaan verlengen met aantal landstitels op één rij in de Serie A. Dit seizoen gaan ze voor de achtste keer de Scudetto pakken.
  • De kans is groot dat Bayern München opnieuw de Bundesliga blijft domineren en voor de 7e keer op rij de landstitel pakt.
  • Real Madrid zal zich waarschijnlijk gaan verbeteren halverwege het seizoen en als nog de derde plek in de La Liga pakken. Ze zullen FC Barcelona er niet van weerhouden om voor de vierde keer in vijf jaar tijd de landstitel te pakken.

Het blijft leuk om bij sport te discussiëren wat er gaat gebeuren het komende seizoen. Wie gaat bijvoorbeeld de absolute topscoorder dit seizoen worden? Welke spits krijgt er dit seizoen geen bal in? Welke Nederlandse club blijft overeind in de Champions League? Een hoop zaken liggen niet vast en dit maakt het leuk om hierover te discussiëren of weddenschappen op af te sluiten. Ondanks dat er een hoop te discussiëren valt kan je ook gebruik maken van sport analyses. Hierbij zijn duizenden data geanalyseerd waarmee een voorspelling gedaan kan worden. We geven je vandaag een voorspelling van de topteams binnen Europa.

voorspelbaarheid in de sport

De voorspellingen van de Engelse Premier League

In het seizoen 2015/2016 was er een absolute shock toen ineens uit het niets Leicester City kampioen werd. Maar normaal gesproken zijn het de bekende namen die de Premier League domineren. In het seizoen 2016/2017 wist Leicester City het niveau ook niet meer te evenaren en eindigde ze 12e. Chelsea wist dit seizoen te winnen. Manchester City wist afgelopen seizoen te winnen onder leiding van Pep Guardiola met het record van 106 doelpunten. Op basis van de afgelopen drie seizoenen en scoringsvermogen verwachten we dat Manchester City opnieuw kampioen wordt. Tottenham Hotspur wordt 2e en Liverpool 3e. Manchester City heeft drie keer zoveel kans om landskampioen te worden dan ieder andere club in de Premier League.

Voorspellingen van de La Liga

FC Barcelona zal dit seizoen opnieuw de La Liga gaan domineren. In de afgelopen vijf jaar wisten ze al vier keer de landstitel te winnen. Dit zal zeer waarschijnlijk ook niet gaan veranderen dit seizoen. Voor het eerst dit seizoen komen andere clubs wel dichterbij FC Barcelona, maar zullen ze nooit een echte bedreiging vormen voor het winnen van de La Liga. De kans dat FC Barcelona de landstitel pak is 76%.

Serie A voorspellingen

De afgelopen zeven seizoenen werd Juventus landskampioen. De verwachting is dat ze voor de achtste keer op rij opnieuw de beste club zijn in de Serie A. Volgens de voorspellingen is er een kans van 69,2% dat ze opnieuw de titel pakken. De enige club die het ze lastig kan maken is Napoli met 20% en AS Roma met slechts 8,4% kans om de landstitel te pakken. Door het binnenhalen van Cristiano Ronaldo zal de club de competitie nog meer gaan beheersen.

Al met al belangrijke ontwikkelingen die de voorspelbaarheid doen beïnvloeden!

De voorspelbaarheid bij voetbal, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*