Manchester United uitshirt 2018

Manchester United away kit

Dit is het nieuwe Manchester United uitshirt 2018 dat de club uit Engeland zal gaan dragen tijdens uitwedstrijden in de Premier League. Mogelijk zal men dit shirt ook dragen voor eventuele Beker en Europese uitwedstrijden. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/5 (1 vote cast)

Manchester United uitshirt 2018

Manchester United kiest dit seizoen voor een opvallende kleur namelijk Trace Pink. Dit Manchester United shirt 18/19 heeft verder een eenvoudig design en is aan de bovenkant afgewerkt met een brede v-hals. Op de schouders zitten de drie Adidas strepen in een donkere kleur roze. Deze donkere kleur zien we ook als randje rond de mouwen. Het MUFC logo op de borst is met zwart op het roze gedrukt. Het logo van kledingsponsor Adidas is zwart en staat rechts op de borst. Het logo van Chevrolet staat met de opvallende gouden kleur op de buik gedrukt.

Manchester United uitshirt 2018

Manchester United 2018/19 away kit

De achterkant van dit shirt is volledig roze. Hier zal later de nog de naam van de spelers en natuurlijk het rugnummer op gedrukt worden.  De nieuwste Manchester United voetbalshirts 18/19 koop je na lancering hier online. Dit roze shirt zal gedragen worden in combinatie met een zwarte broek en roze sokken. Op de laatste foto zien jullie het volledige tenue. Leuk detail is dat je hierop ook de nieuwe Adidas Predator 18+ voetbalschoenen ziet. Deze zullen ook in een later stadium bekend gemaakt worden.

Manchester United uitshirt 2019

Manchester United uit tenue 2018

Manchester United uitshirt 2018, 2.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*