Nemeziz Tango 17.1 Energy Blue – Ocean Storm Pack

Adidsas Nemeziz Ocean Storm

Deze maand heeft Adidas de eerste Nemeziz voetbalschoenen officieel bekend gemaakt. Vandaag kijken we in de keuken van het nieuwe voetbalseizoen en tonen jullie exclusief de eerste foto's van de Adidas Nemeziz Tango 17.1 in de kleuren Energy Blue, Legend Ink en Solar Yellow. Deze nieuwe Nemeziz Tango schoenen zijn onderdeel van het Adidas Ocean pack dat medio augustus 2017 officieel bekend gemaakt zal worden. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Nemeziz Tango 17.1

Deze nieuwe Adidas Nemeziz Tango 17.1 schoenen zijn voorzien van een witte hoge zool met geribbelde buitenkanten. De bovenkant van de schoen is afgewerkt met fijn materiaal. Net als de Nemeziz voetbalschoenen zie je ook hier de Nemeziz Bandage terug over de bovenkant en rond de enkel. De twee kleuren blauw zorgen voor een mooi combinatie. Op de buitenkant van de schoen zitten drie korte brede Adidas strepen.

adidas nemeziz tango

Nemeziz tango 17

Nemeziz Tango

Op de binnenkant van de voet zijn de drie Adidas strepen niet te zien. Op de elastische randen zitten brede strepen en op het overig materiaal dunnere strepen. Op de hak van de schoen zien we de naam Nemeziz staan. Deze is gedrukt in de kleur Solar Yellow. Als we de onderkant van de schoen bekijken zien we in het midden een uitsparing zitten. Op de inlegzool is het Adidas Tango logo te zien. De nieuwste Adidas Nemeziz voetbalschoenen 2017 koop je altijd als eerste hier online.

Adidas Nemeziz Tango 17.1adidas nemeziz tango 17

adidas nemeziz Tango 17 voetbalschoenen

 

Nemeziz Tango 17.1 Energy Blue - Ocean Storm Pack, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*