Feyenoord thuisshirt 18-19

Feyenoord shirt 2018

Feyenoord heeft vandaag officieel zijn nieuwe thuisshirt 18-19 bekend gemaakt. Komend seizoen speelt Feyenoord opnieuw in voetbalshirts van het merk Adidas. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Feyenoord thuisshirt 18-19

Het nieuwe Feyenoord shirt 2019 heeft natuurlijk de kleuren wit en rood. Daar waar het shirt een witte kant heeft is de mouw rood en daar waar het shirt rood is heeft het een witte mouw. Het klassieke Feyenoord logo staat op de borst links en op de andere kant een zwart Adidas logo. De bovenkant is afgewerkt met een brede zwarte v-hals. Op het midden van het shirt staat het logo van hoofdsponsor Querrent. De mouwen zijn afgewerkt met een zwarte rand. De schouders zijn voorzien van drie zwarte Adidas strepen. Op de achterkant van het shirt zien we in de nek een vlaggetje van de stad Rotterdam met de kleuren wit en groen.

feyenoord thuisshirt 18-19

Feyenoord short 18-19

Het nieuwe Feyenoord shirt 18/19 zal gedragen worden in combinatie met een zwart short met witte Adidas strepen over de zijkanten. De onderkant is afgewerkt met een rode rand. Ook het Feyenoord logo is te zien op dit broekje. Het Feyenoord tenue is pas compleet met de zwarte Feyenoord kousen. Alle Feyenoord voetbalshirts zijn na lancering te koop in de officiele Feeyenoord fanshop.

Feyenoord short 18-19

Feyenoord sokken 18-19

Leave a comment

Your email address will not be published.


*