Feyenoord thuisshirt 17/18

Feyenoord shirt 2018

Vandaag kunnen wij jullie exclusief als eerste het nieuwe Feyenoord thuisshirt 17/18 laten zien. Later vandaag zullen we jullie ook het nieuwe Feyenoord uitshirt 2018 laten zien dat dit jaar groen met zwart zal zijn. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.3/5 (12 votes cast)

Feyenoord thuisshirt 17/18

De club uit Rotterdam kan aanstaande zondag het kampioenschap binnenhalen als het thuis weet te winnen van Heracles. Mogelijk in dit nieuwe Feyenoord thuisshirt 2018 ? Komend seizoen speelt de club uiteraard in de bekende Feyenoord kleuren. Het shirt heeft op de linkerkant een groot wit vlak met op de borst het Feyenoord logo met de ster. De rechterkant van het shirt rood met een wit Adidas logo op de borst. Op deze foto ontbreekt de naam van de nieuwe hoofdsponsor Qurrent nog maar dat zal binnenkort anders zijn. De bovenkant van het shirt is afgewerkt met een ronde zwarte hals. Leuk detail is dat de Adidas strepen op de schouders de kleur van het andere vlak hebben. Dus rode strepen op wit en andersom. Ook de mouwen zijn aansluitend. Een rode mouw met witte rand naast het witte vlak en andersom.

Feyenoord shirt 2018

Feyenoord shirt 2018

De achterkant van dit Feyenoord shirt 2018 heeft ook twee grote vlakken. In de nek staat met grote zwarte letters de naam Rotterdam gedrukt. De nieuwe Feyenoord voetbalshirts zijn zeer waarschijnlijk alleen te koop via de Feyenoord fanshop. Andere voetbalshirts uit de Nederlandse Eredivisie en het buitenland zijn na lancering allemaal hier verkrijgbaar.

Feyenoord thuisshirt 17-18

Feyenoord short 17-18

Het nieuwe Feyenoord thuisshirt zal gedragen worden in combinatie met een zwarte broek. Deze heeft op de zijkanten de drie bekende Adidas strepen in de kleur rood. de onderkant heeft ook een dun rood randje. Het Feyenoord logo zien we hier terug op de rechterkant.

Feyenoord short 17-18

Feyenoord thuisshirt 17/18, 3.3 out of 5 based on 12 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*