FC Twente thuisshirt 17/18

FC Twente shirt 2018

Ook FC Twente heeft vandaag als een van de eerste Eredivisie clubs het nieuwe thuisshirt voor komend seizoen bekend gemaakt. Natuurlijk speelt de club uit Enschede ook komend seizoen in een rood thuisshirt van het Engelse merk Sondico. Op zondag 14 mei zal FC Twente dit nieuwe tenue voor het eerst dragen tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen tegen FC Groningen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.9/5 (8 votes cast)

FC Twente thuisshirt 17/18

De echte FC Twente fan heeft voor deze wedstrijd de kans om het shirt exclusief als eerste te bemachtigen. In de fanshop zullen dan slechts 250 stuks in de verkoop gaan. De overige shirts zullen na de wedstrijd als pre-order te bestellen zijn op webshop van de club. Deze shirts zullen dan kort voor de open dag van 2 juli worden verzonden. Het nieuwe FC Twente thuisshirt 17/18 heeft een klassieke uitstraling en zit vol met prachtige details. Het shirt is aan de bovenkant afgewerkt met een ronde hals. Op de borst staat links het bekende FC Twente logo en op de andere kant het logo van kledingsponsor Sondico en de naam van hoofdsponsor Pure Energie er net boven. Op de buik staat deze naam er nog eens op in grote letters. Deze dubbele vermelding in combinatie met de grote letters op de buik vinden wij iets wat overbodig.

Foto’s: fctwente.nl

FC Twente shirt 2018

FC Twente shirt 2018

De onderkant van dit FC Twente shirt 2018 heeft op de zijkanten van het shirt de afbeelding van het Twents Ros en op de achterkant de de tekst FC Twente 1965 in het materiaal verwerkt. De mouwen zijn voorzien van het logo van de stad Enschede. In de nek is de naam FC Twente verwerkt. De nieuwe FC Twente voetbalshirts 2017/18 zijn na lancering via de volgende kanalen te koop:

FC Twente Fanshop

Subside.nl

Unisportstore.nl

Voetbalshop.nl

Het nieuwe FC Twente uitshirt en 3e shirt zullen rond de Open Dag bekend gemaakt worden.

FC Twente shirt 2018 rand onderkant+

FC Twente shirt 2018 onderkant

FC Twente tenue 2018

FC Twente thuisshirt 2018 nek

FC Twente thuisshirt 17/18, 2.9 out of 5 based on 8 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*