Puma One 18.1

Puma One 18.1 voetbalschoenen

Opnieuw kunnen we jullie exclusief de eerste echte foto's laten zien van de nieuwe Puma One 18.1 voetbalschoenen die wij in het eerste kwartaal van 2018 verwachten. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Puma One 18.1

Op de foto’s zie je de nieuwe Puma One 18.1 voetbalschoenen die exclusief in het bezit zijn van Voetbalshirtjes.com. Deze schoenen zijn voorzien van een laag transparant frame met FG onderkant. Rond de hak zit een kleine verhoging in dit frame. Deze zwarte uitvoering betreft een sample en zal dus in eerste instantie ook in andere kleuren op de markt komen. Op de buitenkant van de schoen zien we vanaf de hak de bekende Puma streep over de zijkant van de voet lopen tot halverwege. De gehele zijkant van de schoen heeft verder golvende strepen die een beetje het “Adidas Predator” gevoel geven. De gehele enkel is voorzien van een elastische sok. Deze uitvoering is ook afgewerkt met zwarte veters.

puma one 18.1

Puma One 2018

Op de binnenkant van de voet zien we dezelfde golvende strepen terugkomen. Op het midden van de voet staat het Puma logo. Als we de schoen van de bovenkant bekijken zin we dat de neus van de schoen vlak is. Op de voorkant van de sok staat de naam One gedrukt. Deze zien we ook terug op de zwarte inlegzool.

puma one 18 voetbalschoenen

PUMA ONE 2018

Puma One voetbalschoenen

De onderkant is voorzien van vier ovale transparante noppen op de hak, vier ronde noppen en vier ovale noppen op de voorkant van de voet. Deze zijn geschikt voor echt gras/kunstgras. De gehele constructie voelt erg stevig aan en is mat minder flexibel. Op de laatste foto is nogmaals de naam “One” te zien. Wij verwachten deze nieuwe Puma One 18 voetbalschoenen ergens vanaf medio februari 2018 hier te koop. Zodra we meer informatie hebben laten we jullie dat uiteraard direct weten. Eerder deze week lieten we jullie ook al exclusief de nieuwe Puma Future voetbalschoenen 2018 zien.

puma one 18.1 black

one 18.1 puma

Puma One 18.1, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*