Puma Future 18.1 voetbalschoenen 2018

Puma Future voetbalschoenen

Regelmatig geven wij je een een exclusieve kijk op de nieuwste voetbalschoenen en voetbalshirts. Ook vandaag hebben wij een weer een nieuw model dat pas rond februari 2018 officieel bekend gemaakt zal worden. Dit zijn de eerste exclusieve foto's van de Puma Future 18.1 voetbalschoenen 2018. Op de foto's zie je een zwarte sample uitvoering.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Puma Future 18.1

Deze nieuwe Puma Future 18.1 voetbalschoenen zullen waarschijnlijk ook gedragen worden tijdens het komende WK 2018 in Rusland. Naast deze Puma Future zal het merk ook de vernieuwde Puma 18 op de markt brengen. Ook deze voetbalschoenen heeft Voetbalshirtjes.com in bezit en zal jullie hier op korte termijn meer van laten zien.

Terug naar de Puma Future. De versie die wij in ons bezit hebben betreft een SG uitvoering voor gebruik op echt gras. De schoen is voorzien van een laag transparant frame. Het gehele gedeelte rond de enkel is voorzien van een gladde afwerking. Op de hak staat een groot Puma logo. De zijkanten en neus maken gebruik van de Puma Netfit techniek. Deze heeft een netvormige structuur en is op de neus en een aantal plekken op de zijkant voorzien van een extra coating.

Puma Future 18.1 cleats

puma future voetbalschoenen

Puma Future

Het frame heeft een dikke constructie op het middelste gedeelte. De hak heeft twee schroefnoppenen twee ovale kunststof noppen. De voorkant van de voet heeft twee ovale en een ronde kunststof nop en vier schroefnoppen. Rond de enkels zit een elastische rand met op de voorkant van de voet een label met Puma logo.

Puma Future 18.1 football boots

Puma Future 18.1

Puma voetbalschoenen 2018

Deze Puma Future 18.1 zijn afgewerkt met zwarte veters op de bovenkant. De naam Future zien we op de labels van de hak staan. Deze nieuwe Future voetbalschoenen zullen in 2018 o.a. gedragen worden door Atletico Madrid speler Antoine Griezmann. Op de zwarte inlegzool is eveneens een Puma logo te zien. Deze Puma voetbalschoenen 2018 zijn na lancering in februari hier online te koop.

Puma Future cleats

Puma Future

Puma Future 18.1 voetbalschoenen 2018, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*