X 16+ Purechaos Shock Pink

X 16 purechaos

Begin januari 2017 zal Adidas zijn zwarte voetbalschoenen op de markt brengen, een kleine maand later is de volgende kleurencombinatie al weer aan de beurt namelijk deze Adidas X 16+ Purechaos Shock Pink - Blue - Black voetbalschoenen. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

X 16+ Purechaos

Adidas heeft ook voor 2017 een druk programma met heel veel nieuwe voetbalschoenen. Wij vragen ons wel eens af hoe een gemiddelde voetbalwinkel dit allemaal verkocht kan krijgen in zo’n korte periode. De nieuwste kleuren staan nog maar net in de winkel of je moet alweer uitverkoop gaan houden omdat de volgende kleuren staan te wachten. Maar goed, even terug naar deze nieuwe Purechaos 2017 voetbalschoenen. Zoals altijd is deze X16 schoen voorzien van een Adidas Sprintframe met hoge rand rond de hak. Het achterste gedeelte van deze schoen heeft de kleur Shock Pink. Halverwege de voet loopt dit over in blauw. Op de buitenkant van de enkel staat een groot wit Adidas logo. De Adidas Techfit rand rond de enkel heeft een blauw met zwart gestreept motief. De onderkant heeft elf noppen.

X 16+ Purechaos Shock Pink

Purechaos

De binnenkant van de schoen is voorzien van een Adidas X logo met daarnaast de tekst Techfit NSG (Non Stop Grip). Als we de schoen van de bovenkant bekijken zien we het X logo ook op de inlegzool staan. Wij verwachten dat Adidas deze X 16+ Purechaos schoen de laatste week van januari 2017 bekend zal maken. Na lancering kun je deze dan hier online kopen.

X16 Purechaos cleats 2017

 

X 16+ Purechaos Shock Pink, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*