Vreemdste weddenschappen ooit

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Wedden is van alle jaren. Het gaat eeuwen terug waarbij mensen wedden op de uitslag van een spelletje, op een sportwedstrijd en meer. Tegenwoordig is het in het Nederlands zelfs een soort superlatief om je eigen gelijk te benadrukken. Het is ook leuk om te doen, want er komt enige spanning bij kijken en het is dan natuurlijk wel zaak om ook om iets te wedden. Dat is wat een weddenschap eigen maakt. En in dat geval kan je in feite natuurlijk alles inzetten.

De meeste weddenschappen worden echter gedaan om geld, omdat het een serieuze business is waarin veel geld omgaat. Denk dan aan met name sportweddenschappen, waarbij je inzet op de uitslag of op een specifieke situatie. Dit kan je een hoop centen opleveren en dat geeft een weddenschap meerwaarde. Maar zoals al aangehaald, een weddenschap hoeft zich niet te beperken tot sport.

Wij zochten wat merkwaardige weddenschappen bij elkaar, waar eveneens mee te verdienen valt en dat brengt ons bij de onderstaande top 5. Mocht je meer op safe willen spelen? Wed dan gewoon op sport en vergeet niet om gebruik te maken van de Betting Bible, die kan je goed helpen!

5) Wedden op Kim Jong-Un

De dictator van Noord-Korea staat niet te boek als een meegaand persoon die het beste met zijn volk, laat staan de wereld voor heeft. Hij geeft zijn onderdanen ook regelmatig merkwaardige opdrachten en de tradities in het land zijn er al niet beter op. Hoewel de man een tiran is in Noord-Korea, doet de rest van de wereld vrij lacherig over hem. Zo valt er ook op hem te wedden en dan in de volgende categorieën: tot wanneer hij aan de macht blijft, wanneer hij Trump uitdaagt om te gaan golfen en meer.

4) Het einde van de wereld

Een onderwerp dat de gemoederen al eeuwig bezighoudt, maar vooralsnog is er geen vuiltje aan de lucht. Desalniettemin kan je wedden op wanneer onze planeet – of mensheid – officieel ophoudt te bestaan. Een hilarische weddenschap uiteraard, want mocht je het correct voorspellen, dan heb je er… precies niks aan. Je kunt niet van je winst profiteren, want als de wereld of mensheid vergaat is de kans zo goed als nul dat jij de enige overlevende bent. En wat moet je dan met de winst, waarvan het claimen nog een uitdaging zal zijn.

3) De dood van bekende mensen

Er is een tijd van komen en gaan. En in 99.9% van de gevallen zal je familie en vrienden daarom rouwen, en verder niemand. Tegenover de miljarden mensen op deze planeet ben je als het ware een nummertje. Dat is voor bekende mensen – die geadoreerd worden – een ander verhaal, zoals filmsterren, zangers en zangeressen, sportmensen, enzovoort. Het is mogelijk om te wedden op wanneer een beroemdheid doodgaat. Een beetje luguber wel, maar met mensen die ooit sterven heb je in ieder geval zekerheid dat de uitslag vroeg of laat volgt.

2) Het Britse koningshuis

De Engelse koninklijke familie ligt al jaren onder een vergrootglas en met recente ontwikkelingen omtrent met name prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle, zijn zij voer voor tabloids. Het is ook een populaire familie om op te wedden. Dit in de zin van wat hij (Harry) doet omtrent zijn familie, wat voor werk hij gaat doen en meer. De meest bizarre opties komen voorbij, wat het tot een merkwaardige selectie weddenschappen maakt, of ook wel hilarisch.

1) Bijtende Suarez

De bekende voetballer Suarez heeft nogal een vreemd trekje, hij wil weleens zijn tanden zetten in een andere voetballer. Dit deed hij ooit eens in de Nederlandse competitie toen hij nog voor Ajax speelde en ook beet hij Ivanovic in z’n arm toen hij bij Liverpool speelde. Het laatste incident was tegen Italië op het WK, toen hij Chiellini in de schouder beet. De kans bestaat dus dat hij tijdens een wedstrijd een ander bijt en daarom blijft deze optie terugkeren in wedden op voetbal bij bookmakers.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*