Vfl Wolfsburg voetbalshirts 2017

Vfl Wolfsburg shirt 2017

Met de komst van Jeffrey Bruma naar Vfl Wolfsburg hoopt de club komend seizoen weer mee te kunnen doen om te titel. Het is nog de vraag of de Nederlander Bas Dost daar komend seizoen ook nog zijn bijdrage aan kan leveren. De Duitse club heeft vandaag de drie nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2016/17 bekend gemaakt. Vanaf dit seizoen speelt de club in voetbalshirts van het merk Nike. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/5 (1 vote cast)

Vfl Wolfsburg thuisshirt 2017

Nike neemt het stokje dit jaar over van Kappa. Bij het zien van de nieuwe shirts vragen we ons af of dat qua design een vooruitgang is. Het ontwerp van de nieuwe Wolfsburg shirts is namelijk niet echt spectaculair te noemen. De club speelt zoals altijd in een lichtgroen thuisshirt. Dit shirt is aan de bovenkant afgewerkt met een v-hals. Het achterste gedeelte van de hals is afgewerkt met een donkergroene rand. Deze donkere kleur groen zien we ook terug rond de mouwen. Het zal niemand verrassen dat Volkswagen ook komend seizoen de shirtsponsor is. Verder staat op de borst het Wolfsburg logo en een witte Nike Swoosh. Dit Vfl Wolfsburg shirt 2017 is na lancering hier te koop.

Wolfsburg shirt 2017

Vfl Wolfsburg uitshirt 2017

Het Wolfsburg uitshirt 2017 is dit jaar wit en afgewerkt met een ronde hals. Dit uitshirt is voorzien van dunne lichtgroene verticale streepjes. Deze zijn ook te zien op de mouwen. De Nike Swoosh en het logo van de club zijn ook lichtgroen. Het Volkswagen logo is het vanwege de kleuren en omvang het meest opvallende aan dit shirt en dat is geen goed teken.

wolfsburg uitshirt 2017

Vfl Wolfsburg Event shirt 2017

Het ontwerp van dit 3e Wolfsburg shirt 2017 is hetzelfde als het witte uitshirt. Alleen is deze uitvoering donkerblauw met witte dunne strepen. Door de donkerblauwe kleur valt het Volkswagen logo nu wat minder op. Wij hadden meer verwacht van deze eerste Nike Vfl Wolfsburg shirts 2017. Deze voetbalshirts zullen na lancering hier te koop zijn.

3e shirt Wolfsburg 2017

 

Vfl Wolfsburg voetbalshirts 2017, 2.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*