Unisportstore kortingscode Juli 2017

Unisportstore kortingscode juli 2017

Heel de maand juli 2017 kun je bij de grootste online voetbalwinkel van Nederland Unisportstore.nl shoppen met 15% extra korting. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is tijdens het afrekenen gebruik te maken van de Unisportstore kortingscode. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Unisportstore kortingscode Juli 2017

Unisportstore.nl is sinds een paar jaar actief op de Nederlandse markt en direct uitgegroeid tot een van de meest aansprekende webshops op het gebied van voetbal. Het bedrijf is in 1995 van start gegaan in Kopenhagen, Denemarken. Vanaf 2002 is het bedrijf zich ook gaan richten op de verkoop via internet. Belangrijk verschil met een aantal Nederlandse partijen is dat Unisport op veel verschillende Social Media kanalen zeer actief is. Zo heeft het onder andere meer dan 5 WebTV kanalen.

GA HIER NAAR DE WEBSHOP

Unisportstore voucher

De kortingscode die je in de maand juli 2017 kunt gebruiken is de code “JULY15NL“. Deze code geeft je 15% extra korting op de nieuwste voetbalshirts en voetbalschoenen. Reeds afgeprijsde artikelen zijn helaas niet geschikt voor deze Unisportstore kortingscode. Ook kun je deze voucher helaas niet gebruiken in combinatie met een andere kortingscode.

GA HIER NAAR DE WEBSHOP

Unisportstore kortingscode Juli 2017, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*