Tottenham Hotspur voetbalshirts 2017

Tottenham Hotspur shirt 2017

Vandaag heeft de Engelse club Tottenham Hotspur zijn nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2016/17 bekend gemaakt. De topclub met veel voormalig Eredivisie spelers zal binnenkort ook AZ speler Vincent Janssen verwelkomen. Hij gaat in Londen de concurrentie aan met o.a. Harry Kane. De nieuwe Spurs shirts zijn gemaakt en ontworpen door het kledingsponsor Under Armour. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Tottenham Hotspur shirt 2017

We starten met het nieuwe Tottenham Hotspur thuisshirt 2017. Van dit nieuwe shirt lieten we jullie een week of acht al een eerste foto zien. Dit Spurs shirt 16-17 heeft een witte basis en donkerblauwe schouders. De bovenkant is afgewerkt met een v-hals. Deze is voorzien van een gouden rand. De blauwe en gouden kleur kleur zien we ook terug rond de mouwen. Shirtsponsor is ook komend seizoen AIA. De naam van dit bedrijf staat met rode letters op dit thuisshirt gedrukt. Op de borst zien we het Spurs logo en Under Armour logo. De achterkant van dit thuisshirt heeft bijna hetzelfde ontwerp als de voorkant. Enig verschil is dat de blauwe vlakken op de schouders nu schuin naar binnen lopen. Je koopt de nieuwste Tottenham Hotspur shirts 2017 na lancering hier online.

tottenham hotspur thuisshirt 2017

tottenham hotspur shirt 2017

tottenham hotspur kit 2017

Tottenham Hotspur uitshirt 2017

Het nieuwe uitshirt van de Spurs heeft een klassieke uitstraling en is donkerblauw. Dit shirt heeft een ronde hals in de kleur goud. De mouwen zijn voorzien van twee brede strepen en een dunne streep, allemaal in de kleur goud. Ook shirtsponsor AIA en de logo’s op de borst zijn goud. Ook dit nieuwe Tottenham Hotspur uitshirt is na lancering hier te bestellen.

tottenham hotspur uitshirt 2017

tottenham hotspur away kit 2017

tottenham hotspur away shirt 2017

Tottenham Hotspur Champions League shirt 2017

Als laatste laten we jullie het 3e shirt 16/17 van de Spurs zien. Dit uitshirt zal voornamelijk worden gedragen tijdens de wedstrijden voor de Engelse beker en de Champions League. Dit shirt is overwegend goud en heeft een donkerblauwe v-hals. Over de schouders en mouwen gaat een dunne blauwe streep. De voorkant van het shirt is voorzien van dunne verticale strepen. De achterkant van dit derde shirt is volledig goud. In de nek van alle shirts is de naam Spurs te lezen.

tottenham hotspur 3rd kit 2017

ottenham hotspur third shirt 2017

tottenham hotspur 3rd shirt 2017

 

 

 

Tottenham Hotspur voetbalshirts 2017, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*