Tiempo Legend 7 University Red

Tiempo Legend 7 voetbalschoenen

Na de bekendmaking van de Mercurial Superfly versie, kunnen we jullie vandaag ook de Nike Tiempo Legend 7 University Red voetbalschoenen laten zien. Deze nieuwe voetbalschoenen verwachten wij vanaf eind oktober, begin november 2017 hier online te koop.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Tiempo Legend 7 University Red

Deze knalrode voetbalschoenen zullen zeker zichtbaar zijn op de velden. Vanaf de rode neus loopt de schoen halverwege over in de kleur zwart. Bovenop is de schoen voorzien van rode veters. Over de buitenkant van enkel gaat een brede grote Nike Swoosh met een rood randje. De schoen heeft een rood frame met kleine opstaande rand rond de enkel. Over de gehele schoen gaat een golvende beweging die in het materiaal is verwerkt.

Tiempo Legend 7 university red

 

Nike Tiempo Legend 7 University_Red

 

Tiempo Legend 7

De onderkant is eveneens rood en heeft in het midden een kleine witte Nike Swoosh. De hak heeft vier ovale noppen en het voorste gedeelte van de voet is voorzien van zes ronde en drie ovale noppen. De binnenkant van de schoen is zwart en op de inlegzool staat de naam Tiempo met het Nike logo. Op de hak van de schoen staat de naam Tiempo met witte letters gedrukt. De binnenkant van de voet heeft ook een witte Nike swoosh. Zodra deze Nike Tiempo legend 7 voetbalschoenen bekend gemaakt zijn, zullen ze hier te koop zijn.

 

Nike Tiempo Legend_7_University_Red

 

 

 

Tiempo Legend 7 University Red, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*