Tiempo Legend 7 Gamma Blue – Obsidian

Nike Tiempo Legend

Opnieuw een primeur ! Vandaag laten we jullie de nieuwe Tiempo Legend 7 Gamma Blue - Obsidian zien. Gisteren lieten we jullie al de nieuwe Mercurial Superfly uitvoering zien in dezelfde kleurencombinatie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Tiempo Legend 7 Gamma Blue

De gehele neus van deze Tiempo Legend voetbalschoenen heeft de lichtblauwe kleur (Gamma Blue). Ook de veters en lip/tong zijn voorzien van deze kleur. Op de lip staat een donkere Nike Swoosh. Vanaf het midden van de schoen loopt de kleur langzaam over in Obsidian Blue. Over de buitenkant van de enkel gaat een grote witte Nike Swoosh.

nike tiempo legend 7 gamma blue

Nike Tiempo legend 7 obsidian gamma blue

Nike Tiempo Legend

Het lichtblauwe frame heeft een kleine ophoging rond de enkel. Op de binnenkant van de voet staat een kleinere witte Nike Swoosh met daarboven de tekst Flyknit en de letters ACC. De zijkanten en neus zijn voorzien van een golvende beweging in het leer. Op de hak van de schoen staat van boven naar beneden de naam Tiempo.

nike tiempo legend gamma blue obsidian

tiempo legend 7 gamma blue obsidian

Nike Tiempo voetbalschoenen

Als we de onderkant bekijken zien we een transparant frame met vier ovale noppen op de hak. De voorkant van de voet heeft zes ronde en drie ovale noppen. Ook hier is weer een Nike Swoosh te zien. Op de lichtblauwe inlegzool staat de naam Tiempo en de tekst Nike Grip insole technology. Deze nieuwe Nike Tiempo Legend 7 Gamma Blue verwachten wij rond oktober 2017 hier te koop.

Nike Tiempo Legend 7 Gamma Blue

Tiempo Legend 7 Gamma Blue - Obsidian, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*