Stoke City FC voetbalshirts 2015/2016

Stoke City FC kits 15/16

De Engelse Premier League club Stoke City heeft zijn nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2015/2016 bekende gemaakt. De club van Erik Pieters lijkt dit seizoen keurig in het linkerrijtje te eindigen. Vanaf komend seizoen staat er nieuwe kledingsponsor op de shirts. New Balance zal voortaan ook als voetbalmerk gebruikt worden. Voorheen was New Balance in het voetbal actief onder de naam Warrior dat ook op de huidige shirts staat. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/5 (4 votes cast)

Stoke City thuisshirt 15/16

Traditioneel speelt Stoke City zijn thuiswedstrijden in een rood met wit gestreept voetbalshirt. Zo ook komend seizoen.Het nieuwe Stoke thuisshirt is voorzien van een ronde hals, afgewerkt met een wit driehoekig puntje rond de hals. Op de linkerborst staan de letters NB van New Balance. Op de linkerborst staat het logo van Stoke City met daaronder de bijnaam “The Potters”. Shirtsponsor is Bet365. De achterkant van dit thuistenue is eveneens rood met wit gestreept en heeft bovenin de naam The Potters staan.

stoke city shirt 2016

stoke city thuisshirt 15-16

Stoke City uitshirt 2015/2016

Het Stoke City uitshirt voor komend seizoen heeft een zwarte basis en een ronde hals. De hals is afgewerkt met een groen randje en een driehoekig puntje rond de nek. Van rechtsboven naar linksonder gaat een grote brede groene streep over het shirt. In het verlengde van de groene streep zit zowel boven als onder ook nog een kleinere grijze streep. Rond de mouwen zit een heel dun groen randje. Net als bij het Stoke City thuisshirt is ook hier Bet365 de shirtsponsor. Het Stoke City logo op de borst is nu alleen wit. De achterkant van dit uitshirt is volledig zwart met in de nek de naam “The Potters”. Met deze nieuwe voetbalshirts 2016 hoopt Stoke volgend seizoen weer een stapje te kunnen maken en mee te doen om tickets voor Europees voetbal. De nieuwste voetbalshirts uit de Engelse Premier League zijn na lancering hier online te bestellen.

stoke city uitshirt 2016

Stoke City uitshirt 15-16

Stoke City FC voetbalshirts 2015/2016, 3.8 out of 5 based on 4 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*