Southampton FC voetbalshirts 2017

Southampton FC shirt 2017

De Engelse club Southampton FC heeft zijn nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 16/17 bekend gemaakt. De Saints spelen komend seizoen in voetbalshirts van het merk Under Armour. De club zal het komend seizoen moeten doen zonder Ronald Koeman die de overstap naar Everton maakte. Wel staan bekende spelers als Clasie, Van Dijk en Martina nog onder contract. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Southampton FC thuisshirt 2017

Dit nieuwe Southampton FC thuisshirt is rood en heeft verschillende brede witte verticale strepen over de voorkant. Het shirt heeft een ronde hals maar door de rode rand lijkt het net of het een v-hals is. Het achterste gedeelte van de hals heeft een zwarte rand. Op de borst zit een groot wit vlak waarop het logo van de Saints en kledingsponsor Under Armour te zien is. De mouwen zijn volledig rood en hebben een brede zwarte en een dinne witte rand aan het einde. Shirtsponsor voor komend seizoen is Virgin media. De achterkant van dit Southampton shirt 2017 heeft ook verticale strepen. In de nek van het shirt staat de tekst “We March On”. Dit nieuwe Southampton thuisshirt 2017 is na lancering hier online te koop.

SOUTHAMPTON FC shirt 2017

SOUTHAMPTON FC home kit 2017

SOUTHAMPTON FC kit 2017

Southampton uitshirt 2017

Het nieuwe Southampton uitshirt 2017 heeft in de basis hetzelfde ontwerp als het thuisshirt van de Saints. Ook dit shirt heeft een ronde hals en een groot grijs vlak op de borst dat ruimte geeft aan de logo’s van de club en kledingsponsor. Dit uitshirt is echter verder zwart en heeft geen strepen op het shirt. Het achterste gedeelte van de hals is rood. De rand rond de mouwen is grijs met zwarte strepen op de zijkanten. Ook zit er een klein rood randje. Hoofdsponsor Virgin Media is met witte letters gedrukt. Ook dit shirt heeft aan de binnen en buitenkant de tekst “We March On”. Het is te hopen voor de club dat het ook komend seizoen kan verrassen met een notering in de subtop. Bestel de nieuwe Saints voetbalshirts hier.

 

Southampton uitshirt 2017

Southampton fc uitshirt 2017

Southampton FC voetbalshirts 2017, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*