Real Madrid thuisshirt 17/18

Real Madrid shirt 2018

Vandaag hebben wij opnieuw een wereldprimeur !! Wij kunnen jullie namelijk exclusief de eerste officiele foto's laten zien van de nieuwe Real Madrid voetbalshirts 2017/18. En we beginnen deze dag met het nieuwe Real Madrid thuisshirt 17/18.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.7/5 (6 votes cast)

Real Madrid thuisshirt 17/18

Natuurlijk spelen de Koninklijke ook komend seizoen in een wit shirt. Dit Real Madrid thuisshirt is aan de bovenkant afgewerkt met een v-hals. Wie de voorkant van dit Real Madrid shirt 2018 goed bekijkt, ziet dat in de stof allemaal dunne schuine strepen zijn verwerkt. Op deze foto’s zie je de Adizero uitvoering die de spelers ook daadwerkelijk zullen gaan dragen. Natuurlijk komt er ook een Climacool ” fan”uitvoering op de markt. Dit Real Madrid tenue is afgewerkt met lichtblauwe accenten. Adidas heeft deze kleur de naam Vivid Teal gegeven. De blauwe kleur is gebruikt voor de drie Adidas strepen op de schouders en het Adidas logo op de borst. Ook shirtsponsor Fly Emirates is in deze blauwe kleur gedrukt. Onder de oksels en rond de bovenkant van de arm gaat ook een dun streepje blauw. Helemaal onderaan staat de naam Adizero gedrukt. Natuurlijk staat het Real Madrid logo op de linkerborst.

Real Madrid 17-18 home kit

Real Madrid shirt 2018

De achterkant van het shirt is ook volledig wit. Met uitzondering van de dunne blauwe streepjes rond de armen. Natuurlijk zal ook de bedrukking op de achterkant vermoedelijk blauw zijn. Wie wederom goed kijkt ziet de ventilerende gaatjes van de Adizero techniek over de gehele achterkant gaan. Dit nieuwe Real Madrid shirt zal na lancering hier online te bestellen zijn.

Real Madrid thuisshirt 2017/18

real amdrid shirt 17-18 chest

Real Madrid uitshirt 2018

Naast het nieuwe Real Madrid thuisshirt kunnen wij jullie ook de eerste foto’s tonen van het nieuwe Real Madrid uitshirt 2018. Ondanks dat het op deze foto wat moeilijk te zien is speelt Real Madrid zijn uitwedstrijden in een zwart uitshirt. Dit Real Madrid uitshirt is afgewerkt met een ronde hals en heeft onder de kin een driehoekig puntje dat we nog kennen van een eerdere Adidas voetbalshirts. Dit shirt heeft accenten in de kleur Aero Reef zoals de Adidas strepen op de zijkanten, De Fly Emirates bedrukking en de logo’s van Real Madrid en Adidas op de borst. In tegenstelling tot wat andere sites laten zien hheft dit nieuwe Real Madrid uitshirt 2018 geen blauw randje om de mouwen. Onderop zien we dat het hier om een “Climacool” fan uitvoering gaat. Op de andere kant zit onderaan een speciale Real Madrid tag. Hierop staat een verwijzing naar het 115-jarig bestaan van de club met de jaartallen 1902 – 2017. De achterkant van dit shirt is volledig zwart.

Real Madrid 17-18 away kit

Real madrid shirt kopen

De nieuwste Real Madrid voetbalshirts 2017/18 zijn na lancering via onderstaande winkels allemaal te bestellen.

Subsidesports.nl

Unisportstore.nl 

Voetbalshop.nl

Camiseta alternativa Real madrid 17/18

real madrid 17-18 away jersey

real madrid 1902 -2017

Real Madrid thuisshirt 17/18, 2.7 out of 5 based on 6 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*