Pumas UNAM voetbalshirts 17-18

Camiseta Pumas UNAM 17/18

Dit zijn de eerste officiele foto's van de nieuwe Pumas UNAM voetbalshirts 17-18. De voetbalshirts van deze club behoren wat ons betreft toch wel echt tot de meest opvallende en daarnaast ook vaak mooiste voetbalshirts van Nike.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.5/5 (2 votes cast)

Pumas UNAM thuisshirt 17/18

Het nieuwe Pumas UNAM thuisshirt 17/18 heeft een donkerblauwe kleur als basis. De ronde hals is afgewerkt met een randje van goud en blauw. Op de voorkant van het shirt staat het grote gouden logo van de club. Hierdoor is shirtsponsor DHL wat naar boven verplaatst. De mouwen hebben een grote gouden rand, afgewerkt met een wit randje boven en onder. Op deze gouden randen is plaats voor enkele subsponsoren. Op de borst staat een een gouden Nike Swoosh.

Pumas Unam 17-18 home kit

De achterkant van dit Pumas UNAM voetbalshirt is volledig blauw en bevat maarliefst drie sponsoren. Dat maakt het shirt iets minder mooi. Ook de rechtermouw heeft nog een extra subsponsor. Dit nieuwe PUMAS thuisshirt zal na lancering hier te koop zijn.

puma unam home kit 2018

Pumas UNAM uitshirt 2018

Het Pumas uitshirt heeft hetzelfde ontwerp als het thuisshirt. De basis van dit shirt is wit. De afwerking is gedaan met de donkerblauwe kleur van de club. De kleur goud kom je nu alleen tegen als randjes op de mouwen en bedrukking voor de sponsoren. Ook dit uitshirt zal na lancering mogelijk hier te koop zijn.

Puma unam 17-18 away kit

Puma Unam 2018 away kit

Pumas UNAM voetbalshirts 17-18, 2.5 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*