Puma One 18.1 FG

Puma One 18.1 voetbalschoenen

Voetbalshirtjes.com liet jullie in de zomervakantie al de eerste sample foto's zien van de nieuwe generatie Puma One voetbalschoenen. Vandaag tonen wij jullie de eerste kleurencombinatie van de Puma One 18.1 FG voetbalschoenen 2018. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.7/5 (3 votes cast)

Puma One 18.1 FG

Deze eerste combinatie bestaat uit de kleuren Puma Black, Puma Silver en Red Blast. De onderkant is voorzien van een transparant frame met vier noppen op de hak en acht noppen op het voorste gedeelte van de voet. Mest opvallende aan deze FG versie is de gladde zwarte neus van leer. Op de naad over de bovenkant van de voet staat een kleine Puma Cat en de naam One met de omgedraaide N. Deze zien we ook allebei op de voorkant van de rode sok. De zwarte zijkant van de schoen heeft golvende strepen met een zilveren Puma logo.

Puma One 18.1 black red blast

Puma One 18.1

Op de binnenkant van de voet zien we een grote zilveren Puma Cat. De bovenkant is afgewerkt met zwarte veters. De rode sok loopt onder de veters langzaam over in zwart. Op de hak zien we nog een stukje van het zilveren Puma logo. Vanaf de bovenkant zien we op de neus het leer teken en op de inlegzool de nam One. Deze nieuwe voetbalschoenen zijn vanaf eind januari 2018 hier te koop.

puma 18 red blast black

puma one 18.1 fg black blast red

puma one 18.1 fg zwart

Puma One 18.1 FG, 3.7 out of 5 based on 3 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*