Puma Tricks Evospeed en Evopower

Puma Tricks collection Euro 2016

Puma Football heeft vandaag de nieuwe Tricks collection bekend gemaakt. Deze opvallende voetbalschoenen zijn beschikbaar in een Puma evoSPEED en Puma evoPOWER uitvoering. De tricks uitvoering werd voor het eerst op de markt gebracht voor het WK 2014 en is nu dus terug. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

Puma evoSPEED Tricks

De nieuwe Puma evoSPEED tricks voetbalschoenen bestaan uit een opvallende combinatie van roze, geel en zwart. De schoen heeft een zwart onderstel en ook het achterste gedeelte van de schoen is zwart. Vanaf halverwege loopt de schoen over van kleur. De binnenkant van de schoen heeft de kleur roze en is met grote letters voorzien van de naam evoSPEED. De buitenkant van de schoen heeft de kleur geel en een groot roze Puma logo op de zijkant.

puma evospeed euro 2016

Puma evoPOWER Tricks

Het idee van de Puma evoPOWER is hetzelfde alleen zijn de kleuren roze en geel nu omgedraaid. De naam evoPOWER staat nu met kleinere letters op de zijkant van de enkel gedrukt.  Ook de veters hebben allebei een andere kleur. Deze nieuwe Puma voetbalschoenen 2016 zijn vanaf 21 april 2016 hier online te bestellen.

puma evopower tricks

Puma Tricks

puma evospeed tricks

 

Puma Tricks Evospeed en Evopower, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*