Puma Future Netfit 18.1 Texture

Puma Future 18.1

Begin februari 2018 zal Puma zijn nieuwe voetbalschoenen op de markt brengen. De Puma One 18.1 zal de opvolger worden van de huidige eerste generatie Puma One voetbalschoenen en daarnaast zal het merk het nieuwe model Puma Future bekend maken. Vandaag tonen wij jullie de eerste foto's van de Puma Future Netfit 18.1 FG Texture. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)

Puma Future Netfit 18.1 Texture

Deze Texture uitvoering zal waarschijnlijk een speciale versie zijn die slechts door een aantal spelers gedragen zal worden. Op deze foto’s zie je de hoge uitvoering. De reguliere versies zullen ook een lage uitvoering krijgen die de Puma evoSPEED en evoPOWER gaan vervangen. Deze versie is voorzien van een rood frame met zwarte vlekken. Op de onderkant zien we dertien noppen. De zijkanten en bovenkant van de voet is wit en ook hier zijn de zwarte vlekken te zien. De buitenkant van de voet is voorzien van ee rood Puma logo.Puma Future 18.1

Puma Future 18

Het gedeelte rond de enkel heeft een rode sok. De schoen is afgewerkt met zwart/witte veters. Meest opvallende aan de nieuwe Puma Future 18 is de Netfit Techniek op de zijkanten. Hiermee kun je individueel je schoen beter passend maken (later meer). De naam Netfit zien we met kleine rode letters terug op de neus.

puma future 18.1 Texture

Puma Future voetbalschoenen

Op de hak van deze schoenen staat een grote Puma Cat. Op de zijkant zien we nu beter ook wat extra randen over het Netfit gedeelte zitten. Op het rode gedeelte van de sok staat op de hak de naam Future. Je koopt deze Puma Future voetbalschoenen vanaf 2018 hier online.

 

puma future 18

puma future 18.1 texture

puma future 18.1 texture 2018

 

Puma Future Netfit 18.1 Texture, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*