Puma Future 18.1 Fizzy Yellow

Puma Future 18.1 voetbalschoenen 2018

Na de eerste foto's van afgelopen weekend kunnen wij jullie opnieuw een aantal exclusieve afbeeldingen tonen van de nieuwe Puma Future 18.1 Fizzy Yellow voetbalschoenen 2018. Deze opvallende voetbalschoenen zijn waarschijnlijk de eerste uit de serie en vanaf eind januari 2018 hier te bestellen. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Puma Future 18.1 Fizzy Yellow

Vaak hadden wij bij Puma voetbalschoenen het gevoel dat het qua ontwerp en materiaal allemaal net niet mee kan met merken als Nike en Adidas. Eerlijk is eerlijk, dat is bij deze kleurencombinatie en dit model helemaal weg. Het patroon, de kleuren en het ontwerp is echt een voetbalschoen anno 2018. Een compliment dus aan de designers. Op de eerste foto zie je gelijk de onderkant van de schoen met het stevige frame dat de hak en voorkant met elkaar in verbinding brengt. Totaal is de onderkant voorzien van dertien noppen. De basis van deze Puma Future 18.1 voetbalschoen heeft de kleur Fizzy Yellow. Op de buitenkant van de schoen is onder het Netfit gedeelte een rode Puma streep te zien. De bovenkant is afgewerkt met een gele sok met rood Puma logo op de voorkant. Rond de enkel en hak is de schoen voorzien van een zwarte print.

Puma Future 18.1 Fizzy Yellow

Puma Future voetbalschoenen

De schoen is afgewerkt met gele veters. Op de neus staat op de gele streep de naam Netfit. De hak van de schoen is voorzien van een grote rode Puma Cat en de naam Future op de sok. Ook de inlegzool is geel en heet een groot rood Puma logo. Deze nieuwe Puma Future 18.1 koop je begin 2018 hier online.

Puma Future 18 Fizzy Yellow

puma Future 2018 voetbalschoenen

Puma Future fizzy yellow

Puma Future 18.1 Fizzy Yellow, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*