Puma evoTOUCH Pro White – Shocking Orange

Puma evoTOUCH Pro White

Deze week is het Puma week bij Voetbalshirtjes.com. Nadat we jullie eerder al de zwart/gele evoTouch lieten zien is het vandaag de beurt aan de Puma evoTouch Pro White - Shocking Orange voetbalschoenen 2016. In eerste instantie dachten wij dat dit een speciale kleurencombinatie zal zijn voor vrouwen maar dat is zeker niet het geval. Deze witte uitvoering is na lancering gewoon in grote maten verkrijgbaar. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

 

Puma evoTOUCH Pro White – Shocking Orange

De nieuwe Puma evoTOUCH voetbalschoen zullen in eerste instantie alleen gedragen worden door bekende spelers als Cesc Fàbregas, Marco Verratti en Santi Cazorla. Spelers als Aguero en Balotelli moeten het voorlopig blijven doen met hun evoPOWER en evoSPEED schoenen. De bovenkant van de schoen is gemaakt van een zacht K-touch leder en een witte Puma evoKNIT (sok). Op de voorkant van deze sok staat de naam evoTOUCH. De twee lipjes op de sok zijn voorzien van Puma Griptex techniek zodat je de schoenen makkleijk aan en uit kunt trekken.

puma evotouch pro fg white shocking orange

Puma evoTOUCH

Deze Puma evoTOUCH Pro zijn afgewerkt met witte veters met oranje stippeltjes. Op de zijkanten van de schoen is het grote wit Puma teken te zien, afgewerkt met een randje in de kleur Shocking Orange. De schoen is voorzien van een wit frame met kunststof rand rondom de enkels. Op de buitenkant van de enkels staat de naam evOTOUCH gedrukt met oranje letters. Op de onderkant van de schoen zien we elf oranje ronde noppen en een transparante streep over het midden van de schoen. Hierop zit op het voorste gedeelte van de voet nog een extra transparante nop. In de transparante streep zie je soort pijltjes zitten die verwijzen naar de Puma Griptex techniek. Deze “pijltjes” zien we ook terug in de stof van de sok.

puma evotouch pro white orange

Bestel hier de nieuwste Nike voetbalschoenen

Puma evotouch white shocking orange

Puma evoTOUCH Pro

Als we de schoen op de hak bekijken zien we ook daar de Griptex “pijlen” en een grijs Puma logo op het lipje. De binnenkant van de schoen heeft een witte inlegzool met grijze pijltjes. De binnenkant lijkt op het eerste oog wat slordig afgewerkt te zijn. De duurste uitvoering van de Puma evoTOUCH krijgt een adviesprijs van €249,95 en zal na lancering hier online te bestellen zijn.

puma evotouch pro fg white orange

puma evotouch white orange

Bestel hier de nieuwste Nike voetbalschoenen

Puma evoTOUCH Pro White - Shocking Orange, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*