Puma evoTouch Pro FG

Puma evoTouch

Update 10 juni 2016: Nadat we jullie halverwege november van het vorige jaar al exclusief de eerste foto's lieten zien van de nieuwe Puma evoTOUCH Pro FG, kunnen we jullie vandaag een nieuwe serie foto's aanbieden van de deze hoge Puma voetbalschoenen. Deze Puma voetbalschoenen 2016 zullen vanaf begin augustus hier online te bestellen zijn. 16 november 2016:EXCLUSIEF !! Na het succes van de hoge voetbalschoenen van Nike en de aankomende Adidas Primemesh 2016, kan Puma natuurlijk niet langer achterblijven. Het merk zal komende zomer zijn eerste hoge voetbalschoen aankondigen onder de naam Puma evoTouch Pro FG. En wij hebben de eerste foto's. Het betreft een kleurencombinatie van zwart leer, Safety Yellow en wit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Puma evoTouch Pro FG

Deze nieuwe Puma evoTouch Pro FG voetbalschoenen 2016 zullen gedragen worden door bekende spelers als Cesc Fàbregas, Marco Verratti en Santi Cazorla. Alle overige spelers die bij Puma onder contract staan zullen voorlopig de Puma evoSPEED en evoPOWER blijven dragen. Nu nog even wat meer over de evoTOUCH Pro. De bovenkant is gemaakt van een zacht K-Touch leer en zorgt voor een optimale controle onder alle weersomstandigheden. De gele sok heeft van Puma de naam evoKNIT gekregen en heeft twee opvallende lusjes bovenaan. Deze lussen maken deel uit van de Puma Griptex techniek die er voor zorgen dat je de schoen makkelijk aan en uit kunt krijgen.

Puma evoTOUCH Pro

Puma evoTOUCH Pro FG

Puma evoTouch

Daarnaast zorgt de Griptex inlegzool voor een optimale pasvorm en dat je niet weg kunt schuiven in de schoen. De onderkant van deze Puma evoTOUCH voetbalschoenen 2016 zijn voorzien van elf ronde noppen. De zijkant van de schoen is voorzien van een wit Puma logo. Deze nieuwe Puma evoTOUCH zijn na lancering hier te koop.

puma evotouch pro fg

Voetbalshop

puma_evotouch

evotouch

puma evotouch fg

Puma evotouch pro fg

Puma evotouch pro fg

puma_evotouch_pro_fg

Puma_evotouch_pro

puma evotouch

Voetbalshop

Puma evoTouch Pro FG, 4.0 out of 5 based on 1 rating

1 Comment on Puma evoTouch Pro FG

  1. Puma Kenner // 02/01/2016 at 11:00 // Reply

    Het is niet echt gejat van Nike. Puma Cellerator had begin jaren negentig ook al dit soort schoen met een laag sokje. Wellicht dat hij nu wat hoger is gemaakt dan toen, maar jatwerk is het zeker niet. Meer een vernieuwde uitgave van Puma.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*