Puma evoTOUCH Fabregas London Derby

Afgelopen periode heeft Puma al verschillende voetbalschoenen op de markt gebracht onder het thema "Derby Fever". Ook na de winterstop zal Puma weer een aantal van deze voetbalschoenen op de markt brengen. Wij laten jullie nu alvast de speciale Cesc Fabregas Puma evoTOUCH London Derby voetbalschoenen 2017 zien. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

Cesc Fabregas Puma EvoTOUCH London Derby

Deze Fabregas voetbalschoenen hebben een wit frame met opstaande rand rond de enkels. Het bovenste gedeelte van deze Puma evoTOUCH schoenen is voornamelijk blauw. Deze blauwe kleur heeft natuurlijk betrekking op zijn club Chelsea FC. Op de buitenkant van de schoen zien we een wit Puma logo en daarboven het Puma Derby Fever logo. De witte onderkant heeft elf ronde blauwe noppen en een transparante nop.

Cesc Fabregas Puma evoTOUCH

Puma evoTOUCH Derby Fever

Op de zijkant van de schoen staat op de hak de naam evoTOUCH. Deze naam komt ook terug op de bovenkant van de enkel. De schoenen zijn afgewerkt met blauwe veters. Op de bovenkant van de voet staat onder de veters de tekst “London Derby”. Op de binnenkant van de voet zien we een afbeelding van een leeuw. Een verwijzing naar het Chelsea logo. Andere spelers die nog een paar persoonlijke “Derby Fever” schoenen zullen krijgen zijn o.a. Giroud, Verratti en Bellerin. Je koopt de nieuwste Puma evoTOUCH voetbalschoenen 2017 altijd als eerste hier online.

puma evotouch fabregas london derby

Fabregas Puma evotouch

puma evotouch fabregas london derby

Puma evoTOUCH Fabregas London Derby, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*