Puma Evotouch Black – Shocking Orange

evoTOUCH Pro

Puma heeft onlangs zijn eerste kleurencombinatie van de nieuwe evoTOUCH voetbalschoenen op de markt gebracht. Een model dat wij als Voetbalshirtjes.com jullie eind 2015 al exclusief konden laten zien. Ondertussen hebben we jullie ook al foto's laten zien van twee witte uitvoeringen. Vandaag kunnen we jullie de eerste foto's tonen van de Puma Evotouch Black - Shocking Orange voetbalschoenen 2016.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Puma Evotouch Black – Shocking Orange

Deze nieuwe hoge Puma voetbalschoenen zijn voorzien van een zwart frame met opstaande rand rond de enkels. Het gebruikte zwarte leer in combinatie met de oranje accenten maakt het tot een keurige netto voetbalschoen. De hoge sok rond de enkels is eveneens zwart en heeft de drie Puma Griptex pijltjes op de zijkant. De naam evoTOUCH is te lezen op de buitenkant van de enkel en het lipje aan de voorkant van de evoKNIT sok.

puma evotouch black

Puma evoTOUCH Pro

Op het voorste lipje is ook een oranje Puma logo te zien. Op het achterste lipje staan opnieuw de Puma Griptex pijlen. De onderkant van deze evoTOUCH voetbalschoenen is voorzien van elf oranje noppen en één transparante. Over het midden van de voet loopt een transparante Griptex streep. Op de buitenkant van de hak zien we ook weer de pijlen en het Puma logo. De veters zijn een combinatie van oranje en zwart. De complete Puma evotouch voetbalschoenen zijn allemaal hier te koop.

 

Puma evotouch black orange

puma evotouch black shocking orange

evotouch pro black orange

puma_evotouch_fg

Puma Evotouch Black - Shocking Orange, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*