Puma evoSPEED SL HE

evoSPEED SL HE

Puma komt op korte termijn met een nieuwe uitvoering van de ultralichte evoSPEED SL uitvoering. Vandaag laten we jullie exclusief de eerste foto's zien van deze nieuwe Puma voetbalschoenen 2016.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Puma evoSPEED SL HE

Deze nieuwe schoenen hebben van het Duitse merk officieel de kleuren Puma White, Puma Black en Red Blast gekregen. In deze kleurencombinatie hebben ze aardig wat weg van de Adidas 99g voetbalschoenen die vorige week op de markt verschenen. Qua gewicht zullen ze elkaar ook niet veel ontlopen. Een half jaar geleden zagen we een al een eerste foto van een zwarte sample uitvoering. Deze Puma evoSPEED schoenen zijn voorzien van een wit SL onderstel met oranje en transparante noppen. De buitenkant heeft een transparante look met donkere strepen op de achtergrond. Op de buitenkant van de schoen staat een Puma logo met rode rand.

Puma evospeed HE

evoSPEED SL HE

De binnenkant van de voet is volledig transparant. De bovenkant van de schoenen zijn afgewerkt met zwarte veters. Op de derde foto is ook de tweede schoen te zien. Deze lijkt eveneens transparant te zijn maar heeft rode lijnen aan de binnenkant. Op de onderkant van de schoen is met grote letters de naam evoSPEED gedrukt. De inlegzool is wit en heeft een zwart Puma logo. Je koopt deze nieuwe Puma evoSPEED SL HE voetbalschoenen na lancering hier online.

Puma evospeed SL HE 2016

puma evospeed SL HE

puma evospeed SL_HE

Puma evoSPEED SL HE, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*