Puma evoSPEED Graphic 2016

Puma evospeed Skull

In tegenstelling tot wat meerdere partijen melden, weten wij bijna 100% zeker dat dit NIET de nieuwe Puma evoSPEED voetbalschoenen zijn voor de Afrika Cup 2017. Deze nieuwe Puma evoSPEED Graphic 2016 voetbalschoenen zullen namelijk al vanaf medio september hier online te bestellen zijn. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (2 votes cast)

Puma evoSPEED Graphic 2016

Op het eerste gezicht lijken deze Puma evoSPEED voetbalschoenen een gewoon op een nieuwe kleurencombinatie van dit bekende model. De grote verrassing staat op de binnenkant van de voet. De schoenen hebben een zwarte basis en zijn op de buitenkant afgewerkt met geel/oranje vlekken op de neus en enkels. Op de buitenkant zit een groot wit Puma teken. De schoenen zijn afgewerkt met zwarte veters en een wit Puma logo op de lip.

Puma evoSPEED graphic 2016

evoSPEED Skull

Als we de binnenkant van deze Puma evoSPEED bekijken, zien we daar een grote grafische print van een doodshoofd op het zwart gedrukt. Deze print zien we ook terug op de inlegzool. De onderkant van de schoenen op de foto’s zijn afgewerkt met twaalf noppen. Je koopt de nieuwste Puma voetbalschoenen hier goedkoop online.

puma evospeed graphic Africa Cup

puma evospeed graphic_2017

puma_evospeed_graphic

puma evospeed 2016

Puma evoSPEED Graphic 2016, 3.5 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*