Puma evoPOWER Vigor 1 North London Derby

North London Derby

Sinds enkele weken brengt Puma onder de #DerbyFever verschillende nieuwe voetbalschoenen op de markt die grote sterspelers als Griezmann en Cazorla dragen tijdens de grootste derbies in de Spaanse en Engelse competities. Tijdens de eerste North London derby van 6 november droeg Santi Cazorla een speciale uitvoering van de Puma evoTOUCH voetbalschoenen. De North London derby is een wedstrijd tussen Arsenal en de Spurs. De eerst volgende derby staat op de agenda voor 29 april 2017. Wij verwachten dat Arsenal spits Olivier Giroud dan het veld zal betreden met deze nieuwe Puma evoPOWER Vigor 1 voetbalschoenen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Puma evoPOWER Vigor 1

Deze nieuwe Puma evoPOWER Vigor 1 voetbalschoenen moeten officieel nog gelanceert worden maar wij hebben je al verschillende uitvoeringen laten zien. Deze DerbyFever versie heeft een witte basis en een transparant frame met elf noppen. Op de bovenkant van de enkel staat met witte letters op een rood label de naam evoPOWER. Op de bovenkant van de voet staat de tekst North London Derby in de stof gestikt.

puma evopower vigor 1 Giroud

North London Derby

Het gedeelte rond de enkel is rood. Op de buitenkant van de schoen loopt een rood Puma teken. Op de buitenkant van de enkel staat het Derby Fever logo. Op de binnenkant van de enkel staat een afbeelding van een kanon, het logo van Arsenal FC, bijnaam The Gunners. De schoen is voorzien van een rode inlegzool. Deze Puma voetbalschoenen 2017 zijn na lancering hier online te koop.

Puma evoPOWER Vigor 1 north london derby

Puma evoPOWER Vigor oLIVIER gIROUD

Puma evoPOWER Vigor 1

evopower vigor

 

Puma evoPOWER Vigor 1 North London Derby, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*