Puma Evopower Vigor 1 Camo

Puma Evopower Vigor 1 Camouflage

Eerder gaven we jullie al de wereldwijde primeur van de nieuwe Puma Evopower Vigor 1 voetbalschoenen 2017. Vandaag komt daar een speciale versie bij. Dit zijn namelijk de eerste afbeeldingen van de Puma Evopower Vigor 1 Camouflage. Of deze nieuwe variant ook echt deze naam zal krijgen weten we nog niet helemaal zeker. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (2 votes cast)

Puma Evopower Vigor 1 Camo

Deze nieuwe Evopower Vigor voetbalschoenen zijn met hun grafische print een opvallende verschijning. De basis van de schoen is wit. Als een soort gevlochten materiaal gaan over de schoenen twee verschillende banen. De ene baan is zwart en heeft een dun groen streepje, de andere baan is lichtblauw en heeft een zwart streepje. Met uitzondering van de neus komen deze banen elkaar over de gehele schoen tegen. Ook op de onderkant van deze schoenen loopt dit patroon door.

Evopower Vigor 1 camo

Vigor 1

Deze Puma evoPOWER Vigor 1 Camo voetbalschoenen 2017 zijn afgewerkt met witte veters en wit materiaal op de bovenkant van de voet. Op de rand van de enkel zit een label met daarop de naam evoPOWER. De transparante zool is voorzien van elf noppen in de kleuren wit en groen. Meest opvallende aan deze camouflage uitvoering is dat de letter PWR van Power op de binnenkant van de voet ontbreken. Over de hak van de voet loopt een witte rand met groen Puma logo. De binnenkant is voorzien van een zwarte inlegzool met de naam Puma evoPOWER. Deze nieuwe Vigor 1 schoenen zijn na lancering hier online te koop.

Puma Evopower Vigor 1

Puma evopower Vigor 1

Vigor 1

Evopower vigor 1 Camo

Puma Evopower Vigor 1 Camo, 4.0 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*