Puma evoPOWER Vigor 1 3D Puma Black

3D Puma evoPower Vigor 1

Begin volgend jaar komt Puma met de nieuwe evoPOWER voetbalschoenen die de naam Vigor 1 zal gaan krijgen. Eerder lieten we jullie al de eerste foto's zien van de groene uitvoering. Vandaag kunnen wij jullie de eerste foto's laten zien van een speciale 3D uitvoering. Dit zijn namelijk de nieuwe Puma evoPOWER Vigor 1 3D voetbalschoenen 2017 in de kleur Puma Black. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Puma evoPOWER Vigor 1 3D

Ondanks dat Puma deze evoPOWER Vigor 1 3D voetbalschoenen de kleur zwart heeft gegeven, zien wij voornamelijk een prachtige Parelmoer kleur. De bovenlaag van de schoen is voorzien van ruitvormige patronen. Het zwarte Puma logo op de buitenkant van de voet lijkt onder een laagje ijs te zitten. De kleine sok rond de enkels en de veters zijn afgewerkt in zwart. Op de binnenkant van de voet staan in het groot de letters PWR, een verwijzing naar de naam (evo)POWER.

Puma evopower Vigor 1 3D

evopower Vigor 1 3D Black

evoPOWER 3D

De onderkant van de deze evoPOWER 3D voetbalschoenen is voorzien van vijf langwerpige zwarte noppen en zes ronde witte noppen. Wij verwachten deze nieuwe Puma evoPOWER voetbalschoenen 2017 vanaf begin janauri 2017 hier te koop.

puma evopower vigor 1 3d puma black

Puma voetbalschoenen 2017

evopower vigor 3D

 

 

 

Puma evoPOWER Vigor 1 3D Puma Black, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*