Puma evoPOWER POP 1.2

evoPOWER POP 1.2 FG

Dit zijn de nieuwste Puma evoPOWER POP 1.2 voetbalschoenen die het Duitse merk eind oktober 2015 op de markt zal brengen. Deze exclusieve voetbalschoenen zullen zeer waarschijnlijk gedragen worden door de Italiaan Mario Balotelli. Ook andere sterren als Fabregas en Giroud zullen mogelijk op deze Puma voetbalschoenen te zien zijn. De inspiratie voor deze schoenen komt uit de kleurrijke wereld van de Pop kunst die zijn oorsprong kent in de jaren vijftig van de vorige eeuw. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Puma evoPOWER POP 1.2

Deze nieuwe Puma evoPOWER POP 1.2 FG voetbalschoenen hebben een flitsend ontwerp met wit als belangrijkste basiskleur. Op de buitenkant van de schoen staat het bekende Puma logo in de kleur die officieel Orange Clown Fish heet. De witte basis is voorzien van kleine oranje stipjes op de zijkant. Ook de veters zijn wit met oranje puntjes. De naam evoPOWER is te lezen op de lip en neus van de schoen.

puma evopower 1.2 FG POP

 

puma evopower 1.2 POP fg

evoPOWER POP voetbalschoenen

Als we de binnenkant van deze Puma evoPOWER voetbalschoenen bekijken zien we met grote letters de knallende tekst “POW!”staan. Een herkenbare kreet uit de POP art. De hak van de schoen is blauw en heeft kleine ronde witte bolletjes. Ook hier staat een bekende kreet namelijk “BAM!!”. De onderkant van de schoen is voorzien van elf oranje noppen. In de binnenkant van deze voetbalschoenen zien we nogmaals het merk Puma staan met de naam evoPOWER. Bestel de nieuwste Puma evoPOWER POP 1.2 FG voetbalschoenen 2015-2016 na lancering hier.

puma evopower pop 1.2

puma evopower 1.2 pop bovenkant

Puma evoPOWER POP 1.2, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*