Puma evoPOWER 1.3 Leather FG Red Blast

evopower 1.3 leather

Begin juli zal Puma een nieuwe kleurencombinatie op de markt brengen van de bekende evoSPEED en evoPOWER voetbalschoenen. Niet veel later zal ook de nieuwe evoTOUCH bekend gemaakt worden. Vandaag laten we jullie de eerste foto's zien van de Puma evoPOWER 1.3 Leather FG Red Blast-Puma White-Puma Black. Deze evoPOWER voetbalschoenen zijn geschikt voor echt gras maar Puma zal natuurlijk ook verschillende uitvoeringen op de markt brengen zoals bijvoorbeeld kunstgras. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)

Puma evoPOWER 1.3

Deze Puma evoPOWER 1.3 voetbalschoenen zijn gemaakt van een super zacht type leer. Het voorste gedeelte van de schoen heeft de kleur Red Blast en loopt halverwege de voet over in zwart. Op de lip van de schoen is een wit Puma logo te zien. Op de buitenkant van de voet staat een groot wit Puma teken. De veters zijn ook rood en lopen een beetje af naar de buitenkant van de voet zodat je een optimale controle hebt tijdens het schieten. Op de binnenkant van de voet zie je op de enkel de naam evoPOWER staan.

Puma evoPOWER 1.3 Leather FG

puma evopower 1.3 leather red blast

evoPOWER 1.3 Leather

Als we deze Puma evoPOWER van de onderkant bekijken zien we op het zwarte onderstel elf noppen waarvan er vijf ovaal en rood zijn. Over het midden van de voet zitten vier transparante flexcellen. Op de hak van de schoen staat ook een wit Puma logo. De schoen heeft een zwarte inlegzool met daarop vermelding van de naam Puma evoPOWER. Deze uitvoering in het leer krijgt een adviesprijs van €249,95 en zal na lancering hier online te bestellen zijn.

puma evopower 1.3 fg

puma evopower 1.3 red blast

puma evopower 1.3 fg red blast

 

Puma evoPOWER 1.3 Leather FG Red Blast, 3.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*