Puma evoPOWER 1.3 Atomic Blue

Puma evoPOWER 1.3 2016

Dit zijn de eerste foto's van de nieuwe Puma evoPOWER 1.3 Atomic Blue voetbalschoenen 2016. Deze nieuwe voetbalschoenen zullen samen met een uitvoering in de kleur Safety Yellow begin 2016 bekend gemaakt worden en na lancering hier te bestellen zijn. Deze 1.3 uitvoering krijgt een adviesprijs van ca. €200. Zoals je kunt zien loopt de lichtblauwe kleur vanaf de hak richting de neus steeds verder over in donkerblauw en uiteindelijk zwart.  

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Puma evoPOWER 1.3 Atomic Blue

Deze Puma evoPOWER 1.3 Atomic Blue voetbalschoenen zijn op de zijkanten voorzien van een witte Puma streep. Op de lip van de schoenen staat het Puma logo. Op de eerste foto is goed te zien dat de zwarte veters naar de buitenkant van de voet lopen. Hierdoor heb je een betere balcontrole tijdens het aannemen en trappen. De onderkant van de schoen is voorzien van zes ronde noppen en vijf ovale noppen.

puma evopower 2016 atomic blue

Puma evoPOWER 1.3

De schoen heeft aan de binnenkant van de voet een brede gele (safety yellow) streep waarop de naam evoPOWER te lezen is. deze gele kleur zie je ook terug komen in de noppen. Ook de inlegzool is bedrukt met gele tekst. Op de neus van de schoen is te zien dat deze Puma evoPOWER voetbalschoenen 2016 gebruik maken van de Puma Adap-Lite techniek. Bestel de nieuwste Puma voetbalschoenen altijd hier.

puma 1.3 evopower atomic blue 2016

Puma evopower 1.3 atomic blue

evopower 1.3 atomic blue

Puma evoPOWER 1.3 Atomic Blue, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Leave a comment

Your email address will not be published.


*