PSV thuisshirt 2017

PSV shirt 2017

De landskampioen van Nederland heeft vandaag zijn nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 16/17 bekend gemaakt. We laten jullie als eerste het nieuwe PSV thuisshirt 2017 zien. Dit PSV shirt 2017 zal voor het eerst gebruikt worden zonder de naam van Philips op de borst. De club uit Eindhoven heeft in Energiedirect.nl een nieuwe hoofdsponsor gevonden.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (3 votes cast)

PSV thuisshirt 2017

Die nieuwe sponsor heeft ook meteen invloed op het uiterlijk van dit PSV thuisshirt. Daar waar Philips nog met één regel op de borst stond, is de naam van Energiedirect over twee regels te zien. Dit is vanwege de lengte natuurlijk goed te begrijpen aangezien en je anders de naam niet goed kunt lezen. Uiteindelijk mag elke club in Nederland tevreden zijn met een sponsor die bereid is forse bedragen neer te tellen, al gaat dat soms ten koste van de uitstraling. En eerlijk is eerlijk het had er ook slechter uit kunnen zien. De keuze om de letters van Energiedirect zwart te laten is een goede geweest.

Zo, genoeg over de nieuwe sponsor. Nu het shirt. Ja wij vinden het verder een prima PSV shirt. Het doet ons wel iets denken aan een gemiddeld Sparta shirt maar dat kan ook als een compliment gezien worden voor de club uit Rotterdam. Uiteraard is dit nieuwe PSV thuisshirt 2017 voorzien van verticale banen in de kleuren rood en wit. De bovenkant van het shirt is afgewerkt met een witte ronde hals. De mouwen zijn met uitzondering van de onderkant volledig rood. Op de rand zijn ook weer de rood witte strepen zichtbaar. Over de schouders gaat een zwarte streep. Op de linkerborst is het klassieke PSV logo te zien met daarboven de bekende twee sterren. De onderkant van het shirt is voorzien van een brede rode rand. De nieuwe PSV voetbalshirts 16/17 zijn opnieuw van het merk Umbro.

Foto’s: PSV

PSV shirt 2017

PSV shirt 2017 kopen:

De nieuwe PSV shirts zijn vanaf 26 juli online te bestellen in de PSV fanstore of via één van onderstaande online voetbalwinkels.

Unisportstore

Voetbalshop

PSV thuisshirt 2017

 

 

PSV thuisshirt 2017, 4.0 out of 5 based on 3 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*