PSV Heritage shirt 2016

PSV Heritage shirt

Dit is het nieuwe speciale PSV Heritage shirt 2016 van het merk Umbro. Dit PSV Heritage shirt is speciaal uitgebracht ter ere van het afscheid van hoofdsponsor Philips. De naam van Philips zal komend seizoen plaatsmaken voor een nieuwe hoofdsponsor. Op dit moment is PSV nog met verschillende partijen in gesprek. PSV zal dit shirt de rest van het seizoen dragen tijdens de thuiswedstrijden in het Philips stadion. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.7/5 (6 votes cast)

PSV Heritage shirt

Dit nieuwe PSV Heritage shirt 2016 heeft een klassieke uitstraling en is volledig rood. Het is gebaseerd op het eerste PSV shirt uit 1982 dat de naam Philips op de borst had. Dit nieuwe Philips shirt is aan de bovenkant afgewerkt met een witte polokraag en twee witte knopen. De mouwen zijn voorzien van een wit randje. Meest opvallende aan dit shirt is het klassieke PSV logo dat ook gebruikt werd in de periode tussen 1917 en 1937. Op de zijkanten van het shirt is ook een witte streep te zien. De naam Philips staat met grote witte letters voor het laatst op de voorkant van het shirt. Het logo van Umbro is te zien op de rechterborst.

 

 

Foto’s: PSV

PSV Heritage shirt 2016

PSV shirt 2016

De achterkant van dit nieuwe PSV Heritage shirt is eveneens volledig rood. In de nek van het shirt staat de tekst “Proud of you”. Dit nieuwe PSV shirt 2016 is vanaf vandaag te bestellen in de PSV Fanstore. Met nog een paar wedstrijden te gaan hoopt PSV in dit Heritage shirt alsnog het kampioenschap binnen te halen.

psv shirt 2016 Philips

psv logo oud

 

 

PSV Heritage shirt 2016, 3.7 out of 5 based on 6 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*