PSG uitshirt 2018

PSG shirt 17/18

Wij kunnen jullie exclusief de eerste foto's laten zien van het nieuwe PSG uitshirt 2018. Paris Saint-Germain speelt komend seizoen in een opvallend uitshirt. De club uit Parijs kiest namelijk voor een geel voetbalshirt. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)

PSG uitshirt 2018

Los van het saaie standaard ontwerp van Nike vinden wij de gebruikte kleur “Tour Yellow” in combinatie met de donkerblauwe details geen verkeerde combinatie. Dit shirt heeft een v-hals en is rond de achterkant van de nek afgewerkt met een randje in de rood/blauwe PSG kleuren. In de nek staat de tekst Ici C’est Paris. Ook komend seizoen is Fly Emirates weer de hoofdsponsor. De naam van dit bedrijf staat met grote blauwe letters op het midden van de voorkant. Op de linkerkant staat op de mouw de subsponsor QNB.

PSG 17-18 away kit

PSG shirt 2018

 

 

Op de borst vinden we links het bekende PSG logo met daarop de Eifeltoren. Op de andere kant staat een blauwe Nike Swoosh. Onder de armen en over de zijkanten van het shirt zit een blauwe streep. Ook dit nieuwe PSG uitshirt 17/18 zal na lancering hier te koop zijn in de fanshop van Unisportstore.

Maillot PSG 2018 exterieur

 

PSG uitshirt 2018, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*