PSG thuisshirt 2018

Maillot domicile PSG 2018

Dit zijn de eerste officiële foto's van het nieuwe Paris Saint-Germain shirt voor het nieuwe seizoen. Wij vinden dit echt een van de lelijkste PSG voetbalshirts in de afgelopen twintig jaar. Qua design moet Nike zich toch echt eens gaan afvragen of ze niet wat creativiteit moeten gaan aannemen. Wat een aanfluiting. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.5/5 (4 votes cast)

PSG thuisshirt 2018

Misschien zijn jullie het niet met ons eens maar de lelijke kleurencombinatie en het template dat nauwelijks is aangepast zorgt samen voor een dikke onvoldoende. De voorkant van het shirt heeft de bekende donkerblauwe PSG kleur. Over het midden van het shirt loopt een soort van rood tractorspoor dat halverwege is onderbroken voor shirtsponsor Fly Emirates. De bovenkant heeft een ronde hals die is afgewerkt met een rode rand en extra streepje stof.  Op de borst staat links het PSG logo en op de andere kant een witte Nike Swoosh.

PSG 17-18 home kit

PSG shirt 17/18

De mouwen en schouders hebben een donkere kleur rood en loopt via de schouders naar elkaar door. In de nek staat de naam Paris. De nieuwe PSG voetbalshirts 2018 zijn na lancering hier online te koop.

PSG thuisshirt 2018

PSG thuisshirt 2018, 2.5 out of 5 based on 4 ratings

Leave a comment

Your email address will not be published.


*